Policijska patrola
Sezona 1
Sezona 2

1.epizoda

Predblagdansko je vrijeme i policija nema previše posla... Ipak, mir kvari nestašna dječja igra. Zbog provale u kafić u samoj novogodišnjoj noći policajci Mario i Luka kreću u istragu pa Novu godinu dočekuju na ulici, zasuti kišom petardi.

2.epizoda

Mario i Luka reagiraju na slučaj obiteljskog nasilja i ubrzo privode osumnjičenog supruga na obavijesni razgovor. Za to vrijeme njihovi kolege Vedran i Filip zauzimaju pozicije uz trasu kojom treba proći kolona s brojnim političkim uglednicima.

3.epizoda

U trećoj epizodi Marijo i Luka nailaze na probleme alkoholizma i ovisnosti o drogama, a scene koje zateknu na terenu šokiraju čak i njih, spremne na rješavanje svakog problema.

4.epizoda

Kad Split zahvati južina, snage reda u pravilu imaju pune ruke posla. Tako i Mario i Luka, ubrzo po dolasku u jutarnju smjenu, žure na hitnu intervenciju - obližnje skladište pekarskih proizvoda zahvatio je požar. U međuvremenu, primaju dojavu o muškarcu koji luta središtem grada naoružan hladnim oružjem.

5.epizoda

Policajci Druge policijske postaje Split i u ovoj epizodi izlaze na kraj s problemima koji muče građane Splita, ali Mario i Luka sada nisu zajedno jer je Luka zbog obaveza na fakultetu uzeo godišnji. Mariu se u patroli pridružuje Filip...

6.epizoda

Otkrivamo koliko zapravo riskiraju hrabri policajci kako bi građani Splita mirno šetali svojim gradom, te saznajemo što se događa kad policijski djelatnici na nogometnoj utakmici sretnu zaštitara bez valjane radne dozvole.

7.epizoda

Dok policajci Marko i Luka tragaju za ukradenim vozilima, njihovi kolege Marko i Mario na drugom kraju grada pretražuju studenta za kojeg sumnjaju da posjeduje marihuanu. Nepromišljeni umirovljenik poziva policiju u stan zbog pokvarene perilice.

8.epizoda

U ovoj epizodi upoznajemo se s dosad neviđenom metodologijom djelovanja granične policije u okolici Imotskog. Uz uobičajne postupke na malograničnom prijelazu, u tijeku je i takozvana 'dubinska kontrola', koja predstavlja temeljiti pregled sumnjivih osoba nakon njihovog ulaska u zemlju.

9.epizoda

Mario i Luka našli su se u pomalo neobičnoj situaciji – tragaju za vlasnikom izgubljenog psa. Nakon toga, na temelju tjeralice, kreću u potjeru za mladićem koji je pretukao svoju sestru. Zahvaljujući iskazu njihove majke ulaze mu u trag...

10.epizoda

Prometna policija zaprima dojavu o ukradenom autu i odmah kreće u potragu. Za to su vrijeme prebrzi, pijani i ostali nesavjesni vozači bili pomno nadgledani po splitskim ulicama. Osim toga, Mario i Luka kreću u potjeru za čovjekom koji se fizički obračunao sa svojom sestrom.

11.epizoda

Dan uoči najvećeg nogometnog derbija, u Splitu vlada opuštena atmosfera pa policija baš i nema puno posla. No sljedećeg jutra situacija je posve drugačija jer su svi policijski službenici uključeni u akciju osiguranja utakmice visokog rizika.

12.epizoda

Policajci Marko i Mijo zatekli su se u pravo vrijeme na pravom mjestu i uhitili kradljivce automobilskih dijelova. Za to vrijeme, splitskim je ulicama krstario već poznati presretač sa simpatičnim Samirom i Antom, koji su te noći imali pune ruke posla.

13.epizoda

Dok Mario uživa u zasluženom godišnjem odmoru, Luka prelazi u odjel krim-policije. Televizijske kamere sele u Prvu policijsku postaju, koja pokriva usko središte Splita, kako bi nas upoznale s nova dva para policajaca - mlađahne Fabijana i Maksima.

14.epizoda

Dok nam Joško i Robert pokazuju mjesta na kojima borave splitski beskućnici, njihovi kolege Fabijan i Maksim obračunavaju se s vlasnikom i pripitim gostima jednog lokala. Osim toga, policajci rješavaju i probleme koje stvaraju bučni motociklisti.

15.epizoda

Joško i Robert sudjeluju u osiguranju prijevoza uhićenih osoba u zatvor na Bilicama. Nakon toga imat će posla s razbojnicima koji su opljačkali dva butika u gradskom središtu. Rješavat će i imovinsko-pravne razmirice između susjeda, ali i sukob dviju cimerica.

16.epizoda

Joško i Robert zaprimaju dojavu da se u stanu u centru grada skupljaju narkomani. Odmah odlaze tamo i zatječu nekoliko mlađih osoba s manjom količinom marihuane. Osim toga, policajci sudjeluju i u kratkoj potjeri zbog dojave o tučnjavi na maturalnoj zabavi.

17.epizoda

Dolaskom toplijeg vremena splitska mladež počinje se okupljati na otvorenim prostorima pa se okolni stanari sve češće žale na buku. Joško i Robert najprije će se pozabaviti mladim motociklistima, a potom će po Peristilu natjeravati skupinu tinejdžera.

18.epizoda

Pošto se Maksim ozlijedio na dužnosti, Fabijanu je dodijeljen novi partner - Ivica. Njih će dvojica nastojati održati red u strogom središtu grada, u kojem se turistička sezona već polako zahuktava. Joško i Robert će u jednom lokalu pronaći osobu za kojom je raspisana tjeralica.

19.epizoda

Joško i Robert zaprime dojavu o velikoj buci u kafićima, ali kad stignu, ne zateknu nikoga. Fabijanu i Ivici noćna je smjena puna nejasnih i zbunjujućih situacija - dojavljeno je da je čovjek na cesti prerezao žile, ali po njihovu dolasku, on tvrdi da ga je ugrizao poskok i traži liječničku pomoć.

20.epizoda

Joško i Robert nastoje smiriti starijeg gospodina koji galami u bolnici. Imaju posla i s mladićem koji već nekoliko sati neprestano kruži oko gradske fontane. Nakon toga kreću u potragu za kradljivcem mobitela i otkriju da je riječ o ovisniku, otprije poznatom policiji.