Tuđi život
Sezona 1

33.epizoda

Hazal namjerno koristi priliku kako bi Dilara brinula o njoj. Gülseren odbija odgovoriti Cihanu na pozive. Na cjenkanje između Keriman i Rahmija dolazi Özkan koji otjera Rahmija iz stana.

32.epizoda

Cihan se uznemiri kada sazna da Cansu provodi vrijeme s Özkanom. Cihan prijeti Özkanu da se ne približava Cansu. Hazal čuje razgovor između Cihana i Dilare koji je duboko povrijedi.

31.epizoda

Hazal se osjeća odbačeno, a Cansu joj želi pružiti podršku. Gülseren uspije posjetiti Cihana u bolnici. Dilarina igra uspije i Gülseren dobiva otkaz. Özkan upoznaje svoju kćer, Cansu.

30.epizoda

Dok Cihan leži u bolnici, Gülseren saznaje od Özkana što se dogodilo. Dilarino ponašanje prema Gülseren uznemiri Cansu. Cihan ne želi reći istinu o pravom krivcu.

29.epizoda

U sukobu između Cihana i Alpera dolazi do vrlo neočekivanog događaja. Alpera uhićuje policija. Özkan želi prisiliti Gülseren da se vrati, no ona hrabro stane u obranu i izbaci ga iz stana.

28.epizoda

Dok Özkan smišlja strategiju za ponovno povezivanje s Gülseren i Hazal, Gülseren traži novi smještaj. Dilara upozorava Özkana kako će ga vratiti u zatvor ako pokuša uspostaviti kontakt s Hazal i Cansu. Hazal ponovno koristi svoje bogatstvo kako bi zadivila prijatelje.

27.epizoda

Dilara pokušava uvjeriti Cihana kako je Alper njezin polubrat, što će dovesti do niza novih komplikacija. Özkan želi saznati tko mu je prava kći, dok se nada kako će s Gülseren riješiti sve razmirice.

26.epizoda

Uvjerena da je Cihan na odmoru s Gülseren i Cansu, Dilara svoj bijes iskaljuje na Hazal. Cihan napada Alpera zbog njegove umiješanosti u odavanju obiteljskih tajni u medije. Gülseren dočeka neočekivani gost u njezinom stanu.

25.epizoda

Naivna Keriman povjeruje Rahmiju i prihvaća njegov novac. Gülseren dobiva priliku da otputuje s Cansu i provede vrijeme s njom, na što Dilara nikako neće pristati.

24.epizoda

Ozan sumnja kako Hazal igra svoju igru, dok se djevojke, Hazal i Cansu, počinju polako zbližavati. Vjerujući Cihanu na riječ, Dilara ipak ne iskoristi Rahmijevu pomoć u svoju korist na prvom ročištu, no Rahmi ima novi plan vezan uz Keriman.

23.epizoda

Dilara je odlučna u namjeri da neće pristati na razvod. Dilarin naum da Cihan odustane od Gülseren ne prolazi kako je ona zamislila.

22.epizoda

Gülseren je slomljena nakon što Cansu mora reći da je ne može povesti sa sobom. Ozan shvati da je pogriješio i ispriča se svom ocu. Gülseren saznaje da je Özkan u zatvoru. Rahmi postavlja uvjete Gülseren, na koje ona ne pristaje, ali Rahmi odlučuje igrati prljavo.

21.epizoda

Cansu više ne može podnijeti svoj trenutni način života i odlučuje pobjeći. Dok Dilara i Cihan tragaju za Cansu, Hazal sanjari o tome kako bi je mogla zamijeniti. Ozan objašnjava tko ga je napao, ali to ponovno izaziva novu svađu. Gülseren odlazi po Cansu, ali u istom trenutku pojavljuju se i Dilara s Cihanom.

20.epizoda

Uvjerena kako je Cihan pretukao Ozana, Dilara prijeti Cihanu kako će platiti za to što je učinio. Gülseren ostane bez kćeri i doma, a Cihan ne želi odustati od nje. Ozan ne želi prihvatiti Hazal kao svoju sestru. Vijest koja je izašla u novinama, dodatno će naštetiti i zakomplicirati cijelu situaciju. Keriman ostane bez novca i shvati kako je prevarena.

19.epizoda

Dilara i Rahmi smišljaju riskantan plan kako bi vratila Cihana i osvetila se Gülseren. Iako pristane na rastavu, Dilara postavlja ozbiljne uvjete Cihanu i uvjerava Ozana i Cansu da je Cihan napustio obitelj zbog Gülseren, što dovodi do sukoba između Ozana i Cihana.

18.epizoda

Ozan izlazi iz pritvora. Na Dilarin poziv, nezahvalna Hazal odlazi živjeti kod Dilare, što povrijedi Cansu. Cihan poludi na Oktaya, koji je objavio laži o Ozanu, ne znajući da iza svega stoji Alper. Hazal govori Gülseren da je ne želi više vidjeti, no ubrzo je povrijede Dilarine riječi.

17.epizoda

Dok Dilara pokušava uvjeriti sebe da će se Cihan vratiti, Gülseren kolabira na ulici. Hazal otkriva da je Keriman trošila novac koji joj je slao Özkan. Canerova obitelj podnosi optužnicu protiv Ozana.

16.epizoda

Rahmi optužuje Gülseren da ima svoj plan kako bi se obogatila, ali Gülseren mu hrabro uzvraća. Hazal odbija otići s Gülseren. Dilara prima vijest o uhićenju Ozana.

15.epizoda

Keriman se priprema otići s Gülseren i Hazal kod Gurpinarovih, ali Gülseren joj to ne dozvoljava. Hazal je impresionirana luksuzom, ali Cansu je podsjeti na stvarnost. Tenziju za vrijeme ručka i razgovor prekida Keriman koja beozbzirno govori o novcu.

14.epizoda

Özkan saznaje da Hazal nije njegova kći. Alper govori Dilari da ga Cihan želi izbaciti iz tvrtke i traži od nje da se drži dogovora. Ozan pokušava otkriti tko ga je prijavio policiji. Gülseren i Cihan dijele svoje prošlosti jedno s drugim. Gülseren, uz pomoć Derye, uspijeva pronaći novi posao.

13.epizoda

Cihan i Rahmi se sukobljavaju zbog Rahmijevih planova za pokretanje novog posla. Dilara poziva Gülseren i Hazal na večeru kod njih kako bi postigli dogovor. Hazal je ljubomorna na Cansu i njezin način života. Yildirim ima pravo iznenađenje za Alpera. Dilara dobiva poziv za ročište.

12.epizoda

Keriman čeka novac koji joj je Rahmi obećao. Alper i dalje vjeruje da manipulira Cihanom, iako zapravo nije svjestan da je situacija obrnuta. Cihan dolazi razgovarati s Gülseren, ali umiješa se njezin novi šef. Dilara se pojavljuje na vratima stana Gülseren.

11.epizoda

Kada vidi Cihana i Gülseren zajedno, Dilara počinje sumnjati u njihovu vezu. Gülseren osjeća kako polako gubi Hazal. Dilara i Cihan se posvađaju, no Cihan odluči ostati zbog Cansu. Gülseren izgubi strpljenje i govori Hazal neka ode kod svoje bogate obitelji, ali na kraju ona se ipak vrati kući.

10.epizoda

Derya nastoji uvjeriti Gülseren da mora prihvatiti pomoć od Cihana i Dilare. Cihan želi što prije završiti brak s Dilarom i napustiti kuću. Hazal pokušava iskoristiti utjecaj svog oca kako bi se istaknula pred prijateljima. Cihan izražava svoje osjećaje Gülseren.

9.epizoda

Nakon što Dilara kupi skupocjene stvari za Hazal, Gülseren gubi živce i odlazi kod Dilare. Cansu je povrijeđena kada vidi fotografiju Dilare i Hazal. Özkan traži novac od Keriman kako bi se izvukao iz zatvora.

8.epizoda

Hazal i Dilara se upoznaju i provode vrijeme zajedno, dok Gülseren optužuje Cihana da joj je oteo kćer. Hazal je razočarana kada se mora vratiti u svoj stan kod Gülseren. Cihan nije previše sretan kad ugleda svog oca Rahmija.

7.epizoda

Dilara pokušava manipulirati novcem, u nadi da će time natjerati Gülseren da pristane na njezin zahtjev. Keriman saznaje da je njezin brat Özkan završio u zatvoru. Hazal upoznaje svoju biološku majku.

6.epizoda

Hazal upoznaje svog dobrostojećeg oca i ne može sakriti svoju sreću, dok Gülseren strahuje da će Hazal otići kod svoje biološke obitelji. Cihan želi okončati svoj brak s Dilarom, dok Dilara želi da obje djevojke žive u njihovoj kući.

5.epizoda

Gülseren dobiva otkaz. Dilara se uznemiri kada Cansu Gülseren nazove majkom. Cihan i Gülseren se sastaju kako bi dogovorili kako će dalje, no između njih stvara se duboka povezanost. Gülseren pod pritiskom govori Hazal istinu i ona odlazi upoznati Cihana.

4.epizoda

Cansu uzima svoj karton iz arhiva i odlazi potražiti Gülseren. Nakon incidenta s pokušajem krađe, Gülseren pomaže Cansu i susreće se s Cihanom. Gülseren saznaje istinu o pogrešci u bolnici, koja se dogodila prije 15 godina.

3.epizoda

Nakon što saznaje da nije kći Cihana i Dilare, Cansu bježi od kuće. Gülseren pronalazi posao kako bi se mogla brinuti o sebi i kćeri, a već dovoljno tešku situaciju otežava joj Keriman. Cansu želi saznati tko su njezini biološki roditelji.

2.epizoda

Cansu doživi prometnu nesreću te na temelju analize DNK uzoraka njezinih roditelja, Cihana i Dilare, gorka istina izlazi na vidjelo. Gülseren napušta suprug i ostavlja je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal.

1.epizoda

Dvije obitelji, jedna bogata, a druga siromašna, žrtve su greške medicinske sestre koja je zamijenila njihove bebe pri rođenju. Istina o ovom događaju izlazi na vidjelo tek nakon 15 godina, iznenada mijenjajući živote svih uključenih. Ova neočekivana situacija izaziva napetosti zbog razlika u bogatstvu između obitelji, ali isto tako stvara duboku povezanost između majke Gülseren i oca Cihana, koji su odgajali tuđu djecu. Dok obitelji pokušavaju razumjeti novonastalu situaciju, Gülseren i Cihan otkrivaju svoje međusobne osjećaje. Ova priča preoblikuje njihove živote i dovodi do romantične veze između Gülseren i Cihana, dok se njihove kćeri suočavaju s istinom koja će ih promijeniti zauvijek.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.