U klinču
Sezona 1
Sezona 2

30.epizoda

Na dan otvaranja „Novog Trsta“ sve je neizvjesno – hoće li Vanja stići srediti kafić, a Filip organizirati zabavu otvaranja; hoće li Aljoša uspjeti izbjeći ponavljanje godine na fakultetu. Hoće li otvaranje „Novog Trsta“ dovesti do izglađivanja svih nesporazuma među prijateljima, do popuštanja klinča u kom su se svi našli i hoće li dovesti do nekog novog početka za sve?

29.epizoda

Nakon što je Vanja s majstorima pritekao u pomoć Matiji baka Anka i on moraju da se suočiti s Matijinom depresijom. Aljoša je također u situaciji da mu treba pomoć prijatelja, kao i Filip koji očajnički pokušava organizirati gala večer za otvaranje kafića „Novi Trst“.

28.epizoda

Matija je u ozbiljnom problemu – nakon praćenja Aleksandre, ispada ljubomore i napada od strane uličara, njegovo stanje se pogoršava, a baka Anka se brine. Suočena s nasiljem jačeg nad slabijim i Miličina žeđ za osvetom Violeti dobiva neočekivani obrat. Iako je Aljoša pomogao Filipu i, uz pomoć Tome, spasio prijatelje od Gigine bande, Aljošin i Filipov odnos i dalje je u krizi.

27.epizoda

Na zabavi koju Vanja i Filip organiziraju za sumnjivu klijentelu sreli su im se putevi s Iskrom, ali i sa starim neprijateljima za koje su bili uvjereni da su zauvijek svladani. Kako će se izvući iz novih problema i hoće li im Aljoša pristati pomoći unatoč zategnutim odnosima s Filipom? Na zabavi Iskra prolazi kroz svojevrsnu dramu pa problemi na zabavi dovode do radiklanog pomaka u njezinom odnosu prema sebi, ali i Aljoši.

26.epizoda

Pošto su Mira i Velja otputovali, Milica konačno dobiva priliku raditi što želi, a život joj cvjeta jer se može vratiti treninzima u klubu Velter. Ipak, stvari joj ne idu po planu jer i Tadija je stekao samopouzdanje kao Veljina zamjena, a Miličin plan o osveti Violeti se zakomplicirao. Komplikacije čekaju i Filipa i Vanju nakon što pristanu raditi za sumnjivu klijentelu, i to sve zbog ostvarenja sna o renoviranju Trsta.

25.epizoda

Nakon što se Iskra preselila kod Aljoše, njihov cimerski život opterećen je brojnim problemima. Ipak, u turbulentnom vremenu, u klinču između obaveza na fakultetu i želje da zarade novac kojim će pomoći svojim obiteljima, jedno drugom pružaju prijateljsku podršku. Filipov i Vanjin posao s cateringom, nakon brzog uspona, dolazi u krizu zbog škakljive ponude jednog od klijenata.

24.epizoda

Nakon što je, uz Vanjinu pomoć, Filip konačno dao otkaz u Mirinoj firmi, brat i sestra se punom parom angažiraju oko cateringa i Vanja je nakon dužeg razdoblja optimistična. I Trst ponovno radi, a za Vanjino raspoloženje jednim dijelom je zaslužan i Tadija, koji daje sve od sebe da riješi novonastale probleme u klubu Velter. Nakon prekida s Aleksandrom, Simke je očajan i ponovno podiže zidove oko sebe. Dok je u njegovom ljubavnom životu kriza, u Aljošinom se otvara sasvim novo poglavlje.

23.epizoda

Kako je njegova pjesma postala veliki hit, Aljoši se otvaraju mnoga vrata. Ipak, hoće li Aljoša uspjeti mudro odabrati? S obzirom da se Velja još oporavlja, na Aljošu ponovno pada dio tereta kluba Velter i njegova pomoć je potrebna još nekim prijateljima, kao na primjer Iskri, čija obiteljska drama eskalira. Iako to ne tvrdi, i Milici je potrebna Aljošina pomoć – navikla na treninge, Milica se osjeća potpuno izgubljeno i pokušava naći nove izvore zabave i adrenalina.

22.epizoda

Nakon što se Velja probudio iz kome Mira preuzima kormilo u kući Kovač, a ove promjene neće se svidjeti ni Velji ni Milici. Kontrolu u svoje ruke preuzima i Vanja, koja je odlučila ne dozvoliti da je brat Filip ponovno ostavi na cjedilu – hoće li njihov novi posao s cateringom i vraćanje dugova za Trst uspjeti? I Anka i Simke našli su snage za otvoreniji razgovor o njegovoj vezi s Aleksandrom i Ankinom novom poslu s Filipom. Ostavši gotovo sam u klubu Velter, Tadija ima pune ruke posla.

21.epizoda

Iako je Milici bolje i kriza je djelomično gotova, nakon Veljinog srčanog udara situacija u kući Kovač je ponovno dramatična – Mirin plan da na neko vrijeme napusti Velju poljuljan je zbog njegovog kritičnog stanja. Ova situacija nudi priliku za razvoj otvorenijeg odnosa između Mire i Milice, a Aljoši se, kao kontra obiteljskoj drami, otvaraju neka druga vrata. I kod Vanje i Filipa, nakon krize u odnosu, na pomolu je početak nove suradnje brata i sestre.

20.epizoda

Nakon Violetinog nesportskog napada u ringu, Miličino stanje je neizvjesno. Briga za Milicu okuplja cijelu obitelj, ali doprinosi i potpunoj transformaciji uvijek blage i razumne Mire. Od emotivnih udaraca do kojih je došlo tijekom meča pate i ostali junaci – kako će Filip izaći na kraj s činjenicom da je zavodio simpatiju najboljeg prijatelja, a kako Vanja s ponovno pobuđenom sumnjom u bratovu iskrenost? I na kraju, hoće li Simke biti spreman nositi se s krizom u svojoj vezi s Aleksandrom?

19.epizoda

Boksački turnir u Velteru se nastavlja i nakon što je uspješno nokautirala protivnicu u polufinalu, Milica se sprema ući u ring sa svojom pravom protivnicom – Mungosovom zastrašujućom kćeri Violetom. Tenzija raste i izvan ringa nakon što Vanja počne shvaćati Filipove namjere s Iskrom. Ni Simketov prvi izlazak s Aleksandrom i malim Vladom ne ide po planu.

18.epizoda

Dan je Miličinog meča i svi Aljošini prijatelji se spremaju prisustvovati epskoj borbi u klubu Velter. Hoće li Simke uspjeti biti zreo pred društvom i Aleksandrom, kako će proći susret Filipa i Aljoše s Iskrom, a kako prvi Aljošin susret s Veljom nakon što je napustio dom, ili s Vanjom koju nije vidio od neočekivanog poljupca? Prava drama odvijat će se u boksačkom ringu, ali i oko njega.

17.epizoda

Pred Miličin meč i nakon incidenta s Mungosom, tenzija raste i u klubu Velter i u kući Kovač, a Velja sve teže podnosi kontradiktorne uloge oca i trenera. Hoće li Aljoša preći preko svog ponosa i priteći obitelji u pomoć i to baš u vrijeme kada je toliko fokusiran na svoju muziku i odnos s Iskrom? Nakon što se odlučila vratiti kući, Vanju čekaju nove vratolomije s Filipovim poslovnim idejama u koje se uključuju i baka Anka i ujak Toma. Naizgled sve djeluje savršeno, ali hoće li Filip uspjeti pobijediti svoju prirodu i ovoga puta zaista dati sve od sebe?

16.epizoda

Pred Veljom i Milicom veliki je dan – dan mjerenja pred veliki meč i konferencija za novinare u klubu Velter. Hoće li temperamentna Milica i samo naizgled smireni Velja odoljeti provokacijama protivnika? I kako će na približavanje meča reagirati Miličina mama Mira koja već duže vreme ne odobrava Veljine namjere da od Milice napravi šampiona? I u Simketovom domu vlada nemir – nakon što je doznala da je Simke u vezi sa starijom ženom koja pritom ima i dijete, baka Anka daje sve od sebe da upozori nezrelog unuka. Za to vrijeme, Filipov novi posao sa cateringom se zahuktava.

15.epizoda

Nakon što su pristali izvesti Milicu na koncert, Vanja i Tadija imaju pune ruke posla oko neukrotive boksačice. Ipak, ovaj izlazak donio je neke novosti u Vanjin život koji se uglavnom bazirao na brizi za oca, brata i obiteljski posao. Taman kada se opustila, u život joj se vraća brat Filip s novim poslovnim idejama. Pored vječitih pokušaja da zaradi novac, Filip daje sve od sebe i da popravi odnos s Iskrom nesvjestan da se ona sve intenzivnije druži s Aljošom. A u kući Kovača, tenzije oko Aljošinog odsustva te Mirinog i Veljinog neslaganja oko roditeljskih metoda dobivaju novi zaokret.

14.epizoda

Vanja i Mira se upoznaju tijekom Vanjinog „kampiranja“ u Mirinoj obitelji, na obostranu korist. Za to vrijeme, u Veljinom klubu konačno su u najavi veća događanja – hoće li Velja, Tadija i Milica biti dovoljno spremni za ono što ih čeka? Jer, pored neiscrpnog talenta i volje za treniranjem boksa, Milica je ipak luda tinejdžerica. S druge strane, do jučer tinejdžer, Simke je sada u situaciji da se sve više zbližava sa zrelijom Aleksandrom.

13.epizoda

Iz neplaniranog susreta s Milicom, unatoč generacijskoj razlici, u hladnoj Vanji rađa se postupna promjena - otkriva terapeutsku stranu sporta i pronalazi drugu obitelj. Za to vrijeme, u potpunom neznanju, Filip i Aljoša na kraju traže Vanju. I dok Simke pronalazi Lady Alex, doznavši da se radi o zreloj ženi Alekandri, koja također ima dijete, ovaj se povučeni tip suočava s najvećim izazovom u svom dosadašnjem lagodnom životu.

12.epizoda

Simketova potraga za Lady Alex urodila je plodom, no hoće li mu donijeti željeno zadovoljstvo? Nakon što je nenamjerno pridonio da Iskra ne dobije ulogu u reklami, Filip je očajan, a Iskrini pokušaji da uskladi fakultet i poslove sa strane sve joj više crpe energiju. Veljin trenerski odnos s Milicom, kao i njegova opsjednutost boksom, ozbiljno počinju smetati Miri, a njezina briga za Aljošin život izvan kuće, s nekonvencionalnim ujakom Tomom, sve više raste.

11.epizoda

Zbunjena nakon poljupca s Aljošom, kao i nakon zatvaranja krčme "Trst", Vanja nestaje. Ne znajući da je Vanja nestala, Filip se pokušava spojiti s djevojkom koju je uočio na castingu za reklamu. Za to vrijeme Iskrino zanimanje za Aljošu raste iako se čini da nikad nije pravo vrijeme da njih dvoje započnu ozbiljnu vezu. Milica i Velja nastavljaju svoj hladni rat koji trener Tadija sve više osjeća na svojoj koži. Unatoč savjetima bake Anke, Simke nastavlja potragu za gospođom Alex.

10.epizoda

Nakon što se Lady Alex ne pojavi na virtualnom sastanku, Simke, bijesan, konačno odlučuje djelovati. Iako je navikla na stalne probleme s krčmom "Trst", Vanja pred novom nevoljom ostaje potpuno nemoćna, što je dovodi do svojevrsne pobune protiv toga da je vječno pouzdana i uzorna. Nesvjestan sestrinih problema, Filip se pokušava uhvatiti u koštac s velikim poslom snimanja reklame za Miru, dok Aljoša polako ulazi u krizu samopouzdanja zbog svog mjesta na fakultetu, u svijetu glazbe i umjetnosti.

9.epizoda

Nakon svađe Milice i Velje, trener Tadija se našao u nezahvalnoj poziciji između jednako tvrdoglavih oca i kćeri. Iskrin život u Beogradu sve je zahtjevniji, pa pokušava pronaći siguran izvor prihoda, što uz studij glume nije lako. Aljošini studij postaje sve zahtjevniji. Filip se pokušava dokazati u ozbiljnom svijetu reklamnog biznisa. Hoće li Simketova veza s Lady Alex ikada izaći izvan okvira virtualnog?

8.epizoda

Ljeto je završilo i Aljoša će studirati glazbu. Kako će se snaći među ne baš uvijek dobronamjernim kolegama i hoće li susret sa studenticom glume Iskrom donijeti novi tračak nade da zaboravi Teu? Kako posao u "Trstu" ne cvjeta, a dugovi se gomilaju, Simke pokušava pomoći Vanji da proširi svoju klijentelu, ali stvari neće ići savršeno po Simketovom štreberskom planu. Simketova internetska veza s tajanstvenom gospođom Alex postaje sve kompliciranija.

7.epizoda

Aljoša se pokušava nositi s Teinim konačnim odlaskom u Milano. Filipova odluka da se ozbiljnije posveti poslu u Mirinoj marketinškoj agenciji sve ga više udaljava od suborca u nevolji. Vanja pokušava pomoći Aljoši, ali i nju sputavaju nedefinirane emocije i stres zbog novih problema u poslovanju kafića. Boravak u stanu neobičnog ujaka Toma, Mirinog brata, Aljoši neočekivano donosi nove smjernice u životu. Budući da Mirini pritisci na Velju da Aljoši pruži ruku pomirenja ne urode plodom, majka brine za sina, ali i za Milicu, koju Velja sve više tretira kao novu nasljednicu.

6.epizoda

Nakon fizičkog napada na Mitu Topalovića, koji je Miru seksualno uznemirio, Velja se našao u nevolji pred daleko utjecajnijim neprijateljem. Iako emotivno povrijeđena, Mira neće sjediti prekriženih ruku. Drama eskalira i oko konobe "Trst" - ne znajući da su Filipa oteli mafijaši, Vanja vrijeme provodi u strahu da se mafijaši ne vrate. Bez oca i brata, uvjerena je da će morati sama braniti konobu, no Vanja je zaboravila da ima puno više prijatelja nego što misli te da ne mora sve sama.

5.epizoda

Pokušaj Aljoše i Vanje da se obračunaju s mafijašima koji su poharali konobu "Trst" uspio je, ali Vanja je svjestan da bitka s ovim opasnim ljudima tek počinje. Ni ovaj put Vanja se ne može osloniti na brata Filipa jer on dolazi na ideju da započne novu karijeru. Simke također prolazi kroz radikalne promjene - ulazi u intenzivno online dopisivanje sa suigračem u videoigrici. U Aljošinom odsustvu, Velja sada sve svoje snage ulaže u treniranje Milice, a to se neće svidjeti mami Miri, čiji se problemi s klijentom Mitom Topalovićem u marketinškoj agenciji pretvaraju u pravu dramu.

4.epizoda

Prije Teina odlaska u Milano, njezina veza s Aljošom prolazi kroz turbulentno razdoblje, pa on pokušava pronaći utjehu u svom timu, ali ni njima nije lako - nakon što mu Vanja zabrani pristup poslovima obiteljske konobe "Trst", Filip se pokušava iskupiti pred pravednom, ali strogom sestrom. Ni Vanja ni Filip još ne slute da su se mafijaši s kojima je Filip ušao u sukob već okomili na konobu "Trst". Simketov monoton život pred konzolom odjednom se mijenja - hoće li ipak morati napustiti ugodan svijet u stanu bake Anke? I u boksačkom klubu dolazi do promjena kada Milica počinje trenirati, a Velja i Tadija polako uviđaju njezin potencijal.

3.epizoda

Život sa Simketom, čiji dani prolaze u videoigricama uz vječne lekcije mudre bake Anke, Aljoši ne pomaže pretjerano da se nosi s bijesom i tugom. Nakon što Filip, kako bi se izvukao iz pokeraških dugova, opljačka vlastitu konobu "Trst", Vanja je na rubu živčanog sloma. Velja i njegov glavni trener Tadija imaju problema s novcem dok pokušavaju spriječiti propast boksačkog kluba, no bit će im predstavljeno potpuno neočekivano rješenje.

2.epizoda

Nakon što je Velja u naletu bijesa istjerao sina iz kuće zbog Aljošinog prijemnog ispita za studij glazbe, Mirina majka pokušava izgladiti situaciju u obitelji. Istovremeno, ova sposobna i strpljiva žena pokušava voditi svoju malu, ali uspješnu marketinšku agenciju koja je na prekretnici s novim, velikim klijentom, Mitom Topalovićem, koji nije baš na dobrom glasu. Aljošinoj mlađoj sestri Milici odlazak starijeg brata od kuće otvara potpuno novo polje slobode. Za to vrijeme Filipova ovisnost o pokeru krene po zlu, što samo dodatno komplicira život njegove sestre Vanje, koja pokušava održati obiteljsku krčmu u Trstu, kojoj ne pomaže ni alkoholizam njezina oca Jakova. Nakon što Tea dozna da ide na studij u Milano, njezina i Aljošina veza je u opasnosti.

1.epizoda

Autor serije 'Južni vetar' donosi nam još jednu zanimljivu priču o odrastanju boksača Aljoše i njegovih prijatelja. Na prekretnici svog života, 20-godišnji Aljoša Kovač nastoji uskladiti očekivanja svojih roditelja unatoč njegovoj želji da postane glazbenik. Iako je boks središnji element priče, serija istražuje i različite bitke koje se vode izvan ringa, uključujući borbu s ovisnostima, strahovima i ljubavnim razočaranjima.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.