Vatre ivanjske
Sezona 1

61.epizoda

Dok Luka nastoji pomoći Andriji da zaustavi krvarenje, Klara pokušava umoliti Viktora da joj oprosti zbog lažiranja trudnoće i da još jednu priliku. Tilda lomi Anu i uvjerava je da sada treba iskoristiti priliku i pristupiti Viktoru. Petar je zahvalan Dinki što mu je pomogla da se ohladi. Odlučuje otići još jednom pokušati pričati s Tildom, no nakon toga planira otići iz Ivanja.

62.epizoda

Tamara suoči Luku koji je očajan kad shvati da bi Andrija mogao umrijeti. Božo odluči poslušati Tildu, Klara mora otići s imanja. Bijesna Elena napada Božu, no bez uspjeha. Odlazi pomoći Klari da se spakira.

63.epizoda

Marija je sve nervoznija zbog Magdalene koja zamalo ugleda Viktora i Anu. Iako Magdalena uvjerljivo laže oko svojih namjera, Marija sve više sumnja u njezinu iskrenost. Patrik vidi Petra s Dinkom i sve mu se više čini da ju zauvijek gubi.

64.epizoda

Petar se došao pomiriti s Tildom, ali ona nikako ne može prijeći preko njegove veze s Dinkom. Stavlja pred njega ultimatum - ako ostane s Dinkom, izgubio je majku. Elena tješi slomljenu Klaru u pansionu, iskreno zabrinuta za svoju djecu.

65.epizoda

Andrija poludi kad vidi da je Elena napala Tamaru. Zaprijeti joj da će, ako se Tamari ikad više dogodi nešto loše, Luka zaglaviti u zatvoru. Marija sumnja da će Tamara i Andrija biti zajedno sretni, ali Andrija misli da je to nov početak za njega i da će sve biti dobro.

66.epizoda

Marija sve više pritišće Magdalenu da donese konačnu odluku. Magdalena je začuđena Marijinom žurbom i hini da će pristati na njezinu ponudu samo pod uvjetom ako joj da više novca.

67.epizoda

Božo napokon prihvaća Andriju jer vidi da se uistinu promijenio. Marija krade Božin novac iz sefa i nosi ga Magdaleni, ali doživi šok kad shvati da je ona pobjegla iz bolnice.

68.epizoda

Dok se priprema za vjenčanje, Ana je zabrinuta za Viktora kojega nitko ne može pronaći i traži od Dinke i Tilde da se prestanu svađati na njezin veliki dan. Andrija se sve više zbližava s Tamarom dok Marija, koja zna da je Magdalena nestala iz bolnice, strepi od njezinog povratka u Ivanje.

69.epizoda

Dinka želi objašnjenje od Petra, a zbog sve većeg grizodušja Vera napada Tomu koji se naposljetku umalo potuče s Patrikom. Posjet neočekivanog gosta poremeti vjenčanje.

70.epizoda

Petar se opravdava Dinki, no ne otkriva joj cijelu istinu. Dinka je povrijeđena, Petar je izgubio njezino povjerenje. Tilda proziva Patrika jer je otkrio Eleni informacije o Petru. Klara i Elena kuju plan da preuzmu stvari u svoje ruke i da se dočepaju imanja.

71.epizoda

Elena uspješno razvija pakt s Klarom i Patrikom. Patrik dolazi do informacija o Petrovoj ženi, dok Klara postaje zadužena za zbližavanje s Lukom i njegov izlazak iz zatvora. Dinka i Petar se svađaju i ona mu na kraju postavlja ultimatum – mora joj priznati sve o svojoj prošlosti u Americi.

72.epizoda

Dinka nakon svega ne vjeruje Petru, nije sigurna ni da je razveden. On se razljuti, želi joj dokazati, odlazi do poštanskog pretinca provjeriti je li stigla pošiljka koju očekuje od Gine, ali tamo otkrije da ga je netko preduhitrio i već je uzeo.

73.epizoda

Klara i Elena iskorištavaju priliku da unesu još veći razdor na imanje - Elena preko Bože, a Klara ide na Magdalenu. Klara misli da ju uspješno manipulira, no događa se suprotno. Andrija uvjeri Tamaru kako ne osjeća više ništa spram Magdalene, a ona traži obećanje da će se toga i držati.

74.epizoda

Magdalena se ispričava Ani, ali i dalje odbija prihvatiti Viktorove sumnje o tome da je imala ljubavnika te pristaje na hipnozu kod Andrije. Magdalena tijekom hipnoze odglumi da se sjetila nesreće i odjuri Viktoru i prizna mu da nije bila sama u autu.

75.epizoda

Ana zabranjuje nastavak hipnoze. Viktor je razočaran i sve je više uvjeren da ga je varala i da treba otići i sve je sumnjičaviji prema Andriji kojem je očigledno previše stalo do Magdalene. Tilda sazna da Vera petlja s Patrikom, pa umjesto Patrika šalje Tomu u Ameriku. Ana se šokira kad shvati koliko je zapravo Tilda zdravstveno loše.

76.epizoda

Andrija je potresen Magdaleninim skrivenim provokacijama, a uzrujana Magdalena traži od Marije da utječe na Viktora i pomogne joj da ga vrati. Dok ona ne bude sretna s njim, neće dopustiti ni Andriji da bude sretan s Tamarom. Magdalena suptilno Miji daje do znanja da Viktor ne želi pomirenje. Viktor se lomi kad ga Mia pita zašto ne želi biti s mamom.Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.