Versailles
Sezona 2
Sezona 1

10.epizoda

Afera s otrovima se nastavlja. Može li uopće doseći duboko u Louisov dvor?

9.epizoda

Louis nagovara Phillipea da se približi špijunu. To rasplamsava Chevalierovu ljubomoru. Fabien saznaje što otac Etienne radi s djecom koju spašava. Montespan očajnički želi povratiti kraljevu ljubav, ali Louis se zaljubljuje u neku pobožniju osobu.

8.epizoda

Louis prekida vezu s Madame De Montespan koja se puna poniženja okreće mračnim silama. Palatin boluje od sumnje da se otrovao i Cassel kralju otkriva Thomasove tajne planove.

7.epizoda

Louis susreće Guillaumea d'Orangea u bespoštednoj borbi i vraća se u Versailles pun nove energije. Sud je u šoku zbog dvije nove smrti, a Montespan se osjeća sve izoliranijom.

6.epizoda

Dolazi delegacija, ali ne želi pregovarati s kraljicom. Phillipe nastupa kao kralj dok je Louis u bitki. Fabien oplakuje Claudine i nastoji se osvetiti za njezino ubojstvo. Kraljeva ljubavnica odvodi svoju ljubomoru predaleko.

5.epizoda

Stalna nesanica kralja Luja XIV. čini ga sve nestabilnijim, što znači da Marchalova odanost ne vrijedi ništa. Claudine nastavlja istraživati tajanstveni toksin, dok Sophie traži rješenje svoje situacije.

4.epizoda

Madeleine de Foix je uhićena kao trovačica nakon što je pokušala ubiti Fabiena. Montespansova beba pati od bolesti. Louis se suočava s kritikama Bossueta i Pascala. Sophie doživljava zastrašujuće iskustvo u braku s Casselom.

3.epizoda

Montespan rađa. Sophie je naređeno da se uda za Cassela. Marie-Thérèse postaje ljubomorna na Louisovu ljubavnicu. Philippea se mora vidjeti kako nosi princezu Palatinu, na veliku ljubomoru Chevaliera.

2.epizoda

Philippeu je naređeno da se oženi princezom Palatinskom kako bi osigurao njemački savez, baš kad je Chevaliersovo progonstvo ukinuto. Louis priređuje bal za dolazak Palatina. Dolazi do drugog trovanja.

1.epizoda

Došlo je do trovanja u Versaillesu. Fabien spašava dofena iz Rohana. Philippe, koji se još uvijek muči s Henrietteinom smrću, odbija se vratiti u Versailles.