Viola boje mora
Sezona 1

1.epizoda

Viola Vitale, pobjednica izbora Miss Italije i iskusna modna novinarka, vraća se iz Pariza na Siciliju kako bi otkrila identitet oca kojeg nikada nije upoznala. Oslanjajući se na digitalno novinarstvo, susreće policijskog inspektora Francesca Demija te oni zajedno kreću na put rješavanja zločina koristeći Violinu jedinstvenu sinesteziju. Rijedak dar, koji joj omogućuje da percipira prave emocije u vidu živopisnih boja koje okružuju ljude, pomaže im da otkriju tajne skrivene ispod površine. U dvostrukoj ulozi novinarke i detektivke Viola ne samo da otkriva istinu o vlastitoj prošlosti, već i upravlja složenim nijansama ljudske prirode u njihovu nastojanju za ostvarenjem pravde.

2.epizoda

Za potrebe svog prvog novinskog izvještaja Viola radi s inspektorom Demirom kako bi otkrila tko je pokušao ubiti 16-godišnjeg dječaka. Ovo istraživanje dovodi je do otkrića da je njezina sinestezija može i prevariti i da istina nije uvijek onakva kakvom se čini. U međuvremenu, Tamara nagovara Violu da zatraži Demirovu pomoć u potrazi za ocem kojeg nikad nije poznavala.

3.epizoda

Smrt vlasnice kozmetičkog salona potiče Violu da preispita predrasude i kako one utječu na živote ljudi, uključujući njezin vlastiti. Ona Demira vidi kao običnog Don Juana, ali neočekivani susret možda će joj promijeniti mišljenje. U međuvremenu, u redakciji Viola i dalje pokušava dobiti Claudijino priznanje.

4.epizoda

Tijekom potrage za ocem, Viola upozna mladog i šarmantnog Raniera, koji je, zadivljen njezinom ljepotom, poziva na večeru. Hoće li prihvatiti? Smrt supruge direktora banke navodi je da se usredotoči na istragu i shvati nešto o svojoj prošlosti. U međuvremenu, Demir upozna Farah, tajanstvenu djevojku koja bi mogla izazvati pustoš u njegovom životu.

5.epizoda

Dok Demir pokušava izvući informacije od Farah, Viola se priprema na spoj s Ranierom. U međuvremenu, i Demir i Viola bivaju uhvaćeni u novi slučaj. Žrtva je vlasnik tvrtke Siciliana Solventi, o kojoj novinar Domenico vodi škakljivu istragu. Slučaj će Violu navesti na razmišljanje o važnosti istine.

6.epizoda

Viola je u nedoumici bi li trebala Demiru otkriti što je saznala o Farah, ali njezini pokušaji rezultiraju svađom. Zajednički rad na slučaju investicije u ceste zbližava ih i navodi Demira da pomogne Violi ući u trag tajanstvenom putovanju na kojem je djevojčičina majka navodno otišla u Palermo prije 10 godina. Ono što otkriju, šokirat će Violu.

7.epizoda

Dok je redakcija šokirana dolaskom neočekivanog gosta, Demir i Viola istražuju smrt žene u hladnjači. U međuvremenu, Viola pokušava organizirati svoje romantično putovanje s Ranierom.

8.epizoda

Nakon Claudijine najave mogućeg rezanja osoblja novinari se natječu za redateljevu pozornost. No ne i Tamara, koja je uz pomoć Demira i Viole zauzeta rješavanjem složene obiteljske stvari. Naime, otac joj je izboden nožem. U međuvremenu, Viola prima telefonski poziv misterioznog čovjeka, dok Demir otkriva nešto šokantno.

9.epizoda

Viola i Demir bave se slučajem mladog biciklista koji je hospitaliziran zbog mogućeg trovanja, ali krivnja zbog nestanka Farah, Demira navodi da napravi pauzu od posla. U međuvremenu, Viola otkriva gdje se nalazi čovjek koji ju je nazvao i saznaje iznenađujuću istinu.

10.epizoda

Istraga ubojstva Violu vodi do susreta sa Sonjom, Demirovom majkom. Ona se nađe u ulozi njegove djevojke i posljedično saznaje o najintimnijim i najprivatnijim aspektima Francescove obitelji. Dok se Demir bavi internim policijskim problemom, Viola se suočava s čovjekom iza telefonskog poziva.

11.epizoda

Tamara u redakciji pati zbog Alexova gubitka, a Claudia je moli pomoć pri prijavi na aplikaciju za spojeve. U međuvremenu, ubojstvo ribara navodi Violu da k srcu uzme priču glavnog osumnjičenika, no rješavanje slučaja odvest će Demira do šokantnog otkrića.

12.epizoda

Viola se osjeća kao nova osoba, ali ne može pomoći Demiru u njegovoj istrazi unatoč inspektorovom apelu za pomoć. Izgubivši svaku nadu da će pronaći oca, Viola odlučuje otići u Pariz, no otkriće identiteta krtice dovodi njezin život u opasnost. Hoće li je Demir uspjeti spasiti?

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.