Za Elisu: Slučaj Claps
Sezona 1

1.epizoda

Potenza, kolovoz 93.', upoznajemo Elisu, ambicioznu mladu djevojku koja po završetku škole želi studirati medicinu i preseliti se u Salerno. Danilo je njezin uhoditelj jako sumnjiva ponašanja zlostavljan od strane svog oca. Elisu svi upozoravaju na njega, ali nježna Elisina osobnost ga pokušava gledati kroz pozitivni spektar. Ona se nalazi s njim kod crkve. Prijateljica Eliana ju je čekala ispred crkve, no Elisa nije izašla što je u njoj probudilo sumnju i paniku. Elisin brat Gildo želi saznati istinu pod svaku cijenu.

2.epizoda

Gildo sve napore ulaže u pronalazak svoje sestre, a policija ne surađuje. Elisina obitelj je u panici i čekaju neke vijesti. Gospodin Restivo, otac Danila, nabavio je odvjetnika i svi zajedno zaputili su se u policijsku postaju. Nakon razgovora s Danilom, policija je pozvala i Elisinog oca i brata u postaju. Gildo je pokušao potražiti istinu u Elisinom dnevniku.

3.epizoda

Policija smatra da je Elisa svojevoljno otišla od kuće. Obitelj Claps ucjenjena je od strane nepoznate osobe da dostavi novac kako bi spasili Elisu. Njezina majka dolazi do automobila u kojem je ona trebala biti, no Elise, naravno, tamo nema. Inspektori ne prestaju kucati na vrata obitelji Restivo. Ključan dokaz isplivao je kako bi uhitili Danila. Krenulo je suđenje Danilu.

4.epizoda

Gildo se nalazi nakon dugo vremena s Irenom, razgovaraju i ona mu govori da treba misliti malo i na sebe. Danilov otac još uvijek smatra kako on nije učinio ništa loše i ne vjeruje da ima veze s Elisinim nestankom. Gildo je uspio nagovoriti novu tužiteljicu da pogleda sve sumnjive dokaze kako bi se slučaj opet otvorio.

5.epizoda

Danilo dolazi u dom Heather Barnett tražeći od nje zastore, na odlasku joj potajno uzima ključeve od kuće sakriva ih te se vraća. Heatherina djeca zatekla su ju beživotnu na podu kupaonice. Policija je još jednom došla do Danila kako bi ga ispitali o ubojstvu u njegovon susjedstvu. U parku je Danilo odabrao novu žrtvu, no policija je ovog puta bila brža od njega. Gildo prima jezivi poziv, na tavanu crkve Sv. Trojstva je pronađeno tijelo.

6.epizoda

Tijelo koje je pronađeno je Elisa Claps. Luciano i Gildo čitaju grozan izvještaj o tome što se Elisi dogodilo. Ponovljena je analiza DNK tragova na Elisi i utvrđno je da se na njoj nalaze tragovi bioloških supstanci Danila Restiva. Danilo je uhićen zbog ubojstva Heather Barnett, ali će odgovarati i za ubojstvo Elise Claps. Danilu je donesena presuda doživotnog zatvora.