Sever: Šubara strši u cijeloj priči i uopće mi se ne sviđa!

Modni fijasko!

Sever: Šubara strši u cijeloj priči i uopće mi se ne sviđa!

50 nijansi crvene, ljetne sandale i zimska šubara kombinacija je koja je Irmi donijela niskih 19 bodova.

Irma Igrec, 43-godišnja  vlasnica hotela za pse u shopping je povela vitalnog 80-godišnjeg tatu Stjepana. Irma je relativno brzo odabrala dobitnu kombinaciju na temu Dama u crvenom. Kupila je crvenu jaknu od brušene kože, bijele hlače, bijelu torbicu, crvene gležnjače sa zlatnim zakovicama na otvorene prste, crvenu šubaru i naušnice. U jednom trenutku Irma je skoro ostala bez kupljene torbice jer je jednostavno ni ona, ni tata Stjepan nisu ponijeli iz dućana, ali na svu sreću, vrećica ih je čekala.

Irma je za svoj izričaj Dame u crvenom potrošila ukupno 1749 kuna, a najskuplji artikl je platila 499 kuna, crvenu jaknu od  brušene kože.

Kada je prošetala modnom pistom, Robert Sever nije krio iznenađenje.

„Jako interesantna, potpuno nova Irma. Mislim da je gornji dio dobro izabran u smislu tonova. Nije kombinacija damska, više je sportska, što možda i nije loše, ali nije u temi kompletno“, započeo je komentirati modni kritičar, koji smatra kako bi Irma ostavila bolji dojam da je odabrala neke elegantnije hlače tamnije boje, a za kraj je dodao: „Apsolutno bih se riješio šubare, koja naprosto strši u cijeloj ovoj priči, potpuno je nebitna, ne znam zašto je uopće izabrala taj artikl, to mi se ne sviđa uopće!“, zaključio je Sever.

Druga ovotjedna kandidatkinja svojim outfitom nije oduševila konkurenciju pa su joj tako djevojke ukupno dodijelile niskih 19 bodova. Emici se nije svidio cjelokupan stajling, niti šubara, niti sandale niti bijele hlače. Sofiji je falilo malo elegancije, smatra da nije bila dovoljno damska i bilo je dosta neusklađenih detalja i previše nijansi crvene, dok joj kandidatkinja Ana Marija zamjera što je obukla najlonke na otvorene prste gležnjača i također previše nijansi crvene boje. A Tea je bila vrlo kratka i jasna - svidjela joj se samo jakna.

Sutra u shopping odlazi Tea, dizajnerica tekstila. Hoće li uspjeti sakupiti više bodova od Irme, pogledajte sutra u 17:30 na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!