Od dizajnerice Tee su svi očekivali puno više

Nije oduševila

Od dizajnerice Tee su svi očekivali puno više

Dizajnerica pregača nije u potpunosti oduševila niti natjecateljice niti modnog kritičara Roberta Severa.

Nakon što su ovog tjedna Dama u crvenom odjevne kombinacije pronašle Ana Marija i Irma, treću sreću potražila je Tea Ružić, 29-godišnja modna dizajnerica iz Zagreba, koja kaže da odjeću odabire po principu „ljubav na prvi pogled“.

U shopping je krenula vrlo samouvjereno, što je Robert Sever posebno pohvalio. U prvoj trgovini ne pronalazi ništa dok je već u drugoj Tea kupila crveni kaput, zelene čipkaste hlače i bijelu majicu. Vratila se u prvu trgovinu po crvenu torbicu, odlučuje se za crvene cipele na visoku potpeticu te za kraj odabire crveno-roza ogrlicu i zeleni remen. Nakon make upa i frizure, izašla je pred djevojke, koje nisu bile u potpunosti oduševljene njezinim izborom odjevne kombinacije.

„Na temu Dama u crvenom ti si izabrala zelene hlače sa zelenim remenom i bijelu, gotovo sportsku majicu. Jedino evidentno crveno su kaput i modni dodaci, međutim, to nije dovoljno da zadovoljiš ovu formu, da zadovoljiš kompletan look koji smo zahtijevali od tebe. Separativno su to jako lijepi artikli i mogli bi se sigurno jako dobro isfurati, međutim, cjelokupan dojam nije nešto što me oduševilo“, komentirao je Sever.

„Uopće nije izvršila ono očekivano, kako sam je ja zamišljala. Mogla je izabrati nešto više mladenačko, pomiješala mi je previše boja. Kao prvo, napravila je frizuru koja joj ne odgovara. Drugo, imala je premalo crvene boje. Treće, ogrlica joj uopće nije pasala s roza bojom, kao ni cipele s onim volanima i zato joj dajem ocjenu 2“, komentirala je Emica.

Ana Marija je očekivala više od Tee, a odabir cipela bila joj je „šaka u oko“ te je zaključila kako bez kaputa ne bi ispunila zadanu temu.  Sofija je zaključila da bi se dobro obukla da je tema bila Dama u zelenom, dok joj je Irma zamjerila što nije imala više kombinacija u crvenoj boji i nije obukla čarape. Djevojke su joj dodijelile 22 boda.

Tea je na svoj shopping potrošila točno 2000 kuna. Najskuplje je platila crvenu torbu, 559 kuna.

Sutra u shopping ide Sofija Stanišić, 25-godišnja studentica prava, a hoće li uspjeti zadovoljiti visoke kriterije ostalih kandidatkinja, ne propustite pogledati u sutrašnjem izdanju Shopping kraljice u 17.30 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!