Unatoč neodlučnosti, Sofija je uspjela pronaći modnu kombinaciju

Uspjela!

Unatoč neodlučnosti, Sofija je uspjela pronaći modnu kombinaciju

Današnja kandidatkinja naišla je na modnu blokadu, ništa joj se nije svidjelo u dućanima, no unatoč tome, uspjela je ispuniti zadatak.

Sofija je u shopping krenula s prijateljicom Karlom Kralj. Odmah u prvoj trgovini odlučila se za usku crvenu suknju dužine ispod koljena, međutim, problem nastaje kada u ostalim trgovinama ne uspijeva pronaći odgovarajuću bluzu niti cipele. Nakon što joj je za shopping preostalo sat vremena, a kupila je samo suknju, na brzinu se odlučuje za tamno plave cipele, bijelo-crvenu prugastu košulju, nakit i torbicu. Naglasila je kako nije zadovoljna odabirom kupljene kombinacije, ali smatrala je da je temu Dama u crvenom sigurno ispunila.

Prema kritikama Roberta Severa, Sofija je dosta korektno odradila tematiku, jako mu se svidio njezin izbor suknje jer naglašava obline, ali košulju smatra previše  poslovnom za tu suknju i bio bi sretniji da je košulju ostavila vani i na nju stavila tanki remen kako bi dojam bio ženstveniji, što je i poželjno naglasiti. Kaže kako ga ništa nije previše oduševilo i dojam mu je standardan te je zaključio kako je ovo jedna od varijanti koja je samu Sofiju osvježila  i koju bi trebala češće nositi.

Na svoju modnu kombinaciju Sofija je potrošila 1623 kune, a najskuplji artikl je platila 380 kuna, puder za lice. Kandidatkinju Emicu Sofija je uspjela, kako kaže, „začarati“ jer je izgledala sasvim drugačije nego ovih dana. Ana Marija joj je zamjerila što nije kombinaciju upotpunila kaputićem ili jakom, što je zasmetalo i kandidatkinji Irmi, koja joj je dodatno zamjerila što nije u svoju kombinaciju ubacila čarape, dok joj je Tea zamjerila odabir suknje, koja je odličnog kroja, ali ne laska Sofijinoj figuri. Dodijelile su joj 24 boda. Sutra u shopping ide gospođa Emica Macan, 59-godišnja umirovljenica. Hoće li ona biti šećer na kraju tjedna i hoće li uspjeti oduševiti našeg modnog kritičara Roberta Severa, ne propustite pogledati sutra u 17:30 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!