Jeste li dovoljno hrabri za žuto-zeleno-crvenu kombinaciju?

Šarenilo u ormaru

Jeste li dovoljno hrabri za žuto-zeleno-crvenu kombinaciju?

Modni kritičar dobro zna da su žarke boje trenutno u modi stoga je smislio idealnu temu za ovotjednu 'Shopping kraljicu' – Jamajka style!

Postoje određene kombinacije boja s kojima nećete proći ispod radara, a jedna od njih je svakako i kombinacija žute, zelene i crvene. No prilikom spajanja navedenih boja treba biti vrlo oprezan i znati kako ih spojiti na pravi način.

Kako bi šareni look bio nepogrešiv, preporučljivo je da se uz navedene tri ne kombinira i četvrta boja. Također, bilo bi dobro kada biste odabrali samo jednu dominantnu boju, a s preostale dvije samo upotpunili i zaokružili outfit modnim dodacima.

Također, poznato je da se žuta i zelena međusobno vole i vrlo lako kombiniraju stoga bi idealna modna kombinacija, na primjer, mogla sadržavati žutu bluzu ili haljinu koja se može upariti sa suknjom ili hlačama u zelenom tonu te ostalim modnim dodacima i nakitom, koji u ovom slučaju mogu biti crveni.

A modni kritičar Robert Sever savjetuje ovotjednim natjecateljicama ‘Shopping kraljice’ da uvijek koriste jake i živahne boje kako bi što više dočarale atmosferu s Jamajke te tako ispunile zadanu temu.

'Shopping kraljicu' pratite od ponedjeljka do petka u 17:30 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!