Maja prekršila pravila modne piste!

Uzrujala Roberta

Maja prekršila pravila modne piste!

U srijedu popodne natjecateljica Maja nije iz prve uspjela pronaći odgovarajuću kombinaciju zadanih boja te je ubrzo izgubila živce u shoppingu.

Maja Tomić u shopping je krenula sa suprugom Ivanom, s kojim uvijek ide. Silno je željela pronaći žutu haljinu za temu Jamajke, ali joj to nikako nije polazilo za rukom. Čak i ako bi pronašla boju, nije mogla pronaći veličinu, a kada bi pronašla veličinu, suprugu se nije svidjelo. U jednom trenutku Maja je odlučila prepustiti suprugu da pronađe cijelu kombinaciju jer ona više nije mogla razmišljati.

Suprug je zatim preuzeo stvari u svoje ruke te je odabrao žutu torbicu, cvjetnu haljinu, crvene sandale, zelene naušnice i prsten. Nakon što je odjenula kombinaciju, Maja je odlučila izaći bosa na pistu jer jako rijetko nosi visoke potpetice pa joj se to učinilo kao dobra ideja, a i smatrala je to prikladnim zbog teme Jamajke.   

„Maja je, nažalost, izabrala potpuno pogrešnu haljinu za ovu priču. Nismo tražili crnu haljinu s floralnim motivom, nego smo tražili tri različite boje. Ono što najviše zamjeram je sama prezentacija, mislim da je potpuno nepoštivanje ove piste da izađe bosa, nismo na plaži, na modnoj pisti smo i ove štikle su trebale biti na nogama. Sve skupa nikako nije ušlo u ovotjednu temu“, prokomentirao je Robert Sever.

Modna kombinacija od 1958 kuna nije dojmila Severa, a nije uspjela impresionirati ni kandidatkinje koje su je ocijenile s ukupno 22 boda. Kada se sve zbroji i oduzme, Maji je ovo shopping iskustvo bilo vrlo zabavno, ali i jako stresno.

Sutra u shopping ide Franka Marenković, 19-godišnja studentica.

Hoće li ona uspjeti oraspoložiti Roberta i oduševiti djevojke, ne propustite pogledati u još jednom izdanju Shopping kraljice u 17:30 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!