Sever polaže nade u Frankinu kombinaciju

Studentica bira

Sever polaže nade u Frankinu kombinaciju

Simpatična studentica u svom ormaru ima puno komada jarkih i šarenih boja stoga se tema tjedna čini kao stvorena za nju.

Nakon što su svoje modne kombinacije na temu Jamajka, odnosno odabira komada u crvenoj, zelenoj i žutoj boji pokazale tri natjecateljice, vodeću poziciju za sada drži studentica Mia. A danas bolje upoznajemo još jednu studenticu ovoga tjedna, Franku Marenković, 19-godišnju buduću ekonomisticu koja u shopping vodi svoju cimericu i prijateljicu Mariju Škugor.

Ostale natjecateljice imaju samo riječi hvale za današnju kandidatkinju, a modni kritičar očekuje kako bi ga Franka mogla ugodno iznenaditi s obzirom na njezin mladenački stil.

Iako studira ekonomiju, Franka ima jedan vrlo kreativan i zanimljiv hobi – u slobodno vrijeme voli crtati torbice, a u budućnosti bi ih voljela dizajnirati i izrađivati te se nada da će jednog dana možda pokrenuti i vlastiti posao s torbicama.

Znači li to da će Frankin as u rukavu danas biti neka otkačena torbica i hoće li joj četiri sata i 2000 kuna biti dovoljno za kombinaciju koja će oduševiti Roberta Severa, kao i ostale natjecateljice, ne propustite pogledati u još jednom izdanju 'Shopping kraljice' u 17:30 sati na RTL-u!

 

Izdvojeno

Reci što misliš!