Franka uspjela zadovoljiti visoka očekivanja

Simbiotička kombinacija

Franka uspjela zadovoljiti visoka očekivanja

Simpatična studentica u četvrtak popodne uspjela je pronaći modnu kombinaciju koja je napokon oraspoložila modnog kritičara Roberta Severa.

Franka Marenković, 19-godišnja studentica ekonomije, koja bi jednog dana voljela izrađivati otkačene torbice, u shopping je išla s cimericom i prijateljicom Marijom

U početku su imale malih problema, nisu uspijevale pronaći išta što im se sviđa, ali na kraju se ipak odlučuju na žutu bluzu, zelene traperice, crvene naušnice, naočale, crvene sandale i zelenu torbicu s crvenim cvijetom. Franka je ukupno potrošila 1892 kune na crveno, žuto, zelenu kombinaciju.

„Ovotjedni  zadatak Franka je shvatila jako dobro i doslovno je interpretirala boje koje smo tražili tako da sam jako zadovoljan izborom i stajlingom, koji je složila vrlo trendi i mladenački. Ono što posebno mogu pohvaliti je izbor modnih dodataka, pogotovo su mi zanimljive naušnice, koje jako dobro komplementiraju make-up, jedina mala zamjerka naočalama, koje mi se ne sviđaju i mislim da joj ne stoje najbolje, ali pohvala za cipele, koje super odgovaraju ovoj mladenačko-simbiotičkoj kombinaciji“, komentirao je Sever.

Djevojke su joj dodijelile 28 bodova, a najniže bodove dobila je od Maje, kojoj je evidentna taktika davati malo bodova. Bez obzira na sve, Mija i dalje drži prvo mjesto dok je Maja i dalje na posljednjem mjestu.

Preostalo nam je još da upoznamo Anu i vidimo kako će se ona snaći u shoppingu Jamajka modne kombinacije, stoga finalnu epizodu 'Shopping kraljice' ne propustite pogledati sutra u 17:30 sati na RTL-u.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!