Ostalo

Bahra početak hrvatske naive smjestila u izmišljeno mjesto Kruhana, a Josip slao poljupce Lani Jurčević!

U drugoj epizodi RTL-ova kviza '10 pitanja' natjecatelji su se susreli s pitanjima koja su ih zbunila kao i nasmijala!

RTL.hr
28.04.2020 21:05

Hrvatska naiva, šansone, slatketradicije, pobjednici reality showova, ali i rakijamnogima su pomrsili planove o točnim odgovorima.

Prvo pitanje o naivnoj umjetnosti u Hrvatskoj najviše je zbunilo Bahru, a svog je natjecatelja, Damira iz Maruševca kod Varaždina, pokušala oraspoložiti, ali mu i skratiti vrijeme. ''Je li timama pekla domaći kruh ili ste išli u pekaru?'', pitala ga je Bahra jer se pitanje odnosilo na mjesto poznato kao središte naivne umjetnosti u Hrvatskoj, a ponuđeno je bilo i izmišljeno mjesto 'Kruhana', što joj se činilo kao točan odgovor.

Natjecatelji su se pomučili i oko odgovora o tradicijskim frizurama u Slavoniji pa je nekima bilo logično da su stare slavonske snaše frizuru izrađivale pomoću ulja od bundeve ili gumice za kosu!

A dok su neki morali dobro razmisliti o odgovoru na pitanje o rodnom gradu Marka Pola, Bahra je minute za dogovaranje odlučila iskoristiti kako biDamira ispitala je li u ljubavnoj vezi ili je slobodan!

Imoćani Josip i Danijela pomagali su Martinu iz Osijeka. Zaključili su da su trebali više slušati Danijelu jer bi možda bolje prošli jer jeodmah odgovorila da se rakija ne koristi za čišćenje lica, dok su momci u to baš i nisu bili sigurni. Doduše, jedan njihov točan odgovor Josip je proslavio skačući i bacajući se po fotelji pa je tako Antoniji, ali i gledateljima otkrio u čemu sjedi dok snima kviz!

Petra koja dolazi iz mjesta SvetiKriž Začretje za 'zvjezdane pomagače' odabrala je Hanu i Gorana iz 'Gospodina Savršenog', a osim što je njezin tim bio najbolji i na kraju pobijedio sa sedam točnih odgovora, što joj jedonijelo 1400 kuna, Goran ih je nasmijao trudeći se govoriti ruski.

'Zvjezdano pitanje' ovog je puta Antonija uputila pjevačici Lani Jurčević, a natjecatelji i njihovi 'zvjezdani pomagači' morali su pogoditi gdje je Lana kao mala provodila vrijeme na praznicima.

Iako se odgovor Imotski činio nevjerojatnim, na kraju je ipak bio točan, što je, naravno, najviše oduševilo Josipa!

Tko će sutra zabljesnuti u zabavnom RTL-ovu kvizu '10 pitanja', gledatelji će doznati od 20.30 sati.