Ostalo

Brankica iz 'Big Brothera' stiže u kviz '10 pitanja': 'Ne volim pitanja iz povijesti jer mi je to...

Otkrila je u kojim područjima je dobra, ali i kakva je suigračica kad su u pitanju igre znanja

RTL.hr
02.05.2020 12:54

Brankica Čonda , kandidatkinja druge sezone 'Big Brothera' vraća se na TV ekrane RTL-a, ali u kvizu '10 pitanja' . Naime, Brankica će idućeg tjedna biti jedna od zvjezdanih pomagačica koja će nekome od kandidata pomoći da pokuša doći do pobjede i odnese maksimalnih 2000 kuna dobitka.

Na pitanje koje područje joj najbolje ide u ovakvim kvizovima znanja, Brankica je za RTL.HR komentirala: 'Mislim da bih se najbolje snašla u glazbenom području, volim glazbu. Ne volim pitanja iz povijesti jer mi je to područje u magli."

osebujna Brankica komentirala je i kako se nosi u kompetitivnim igrama. "Kad su u pitanju igre - ne ljutim se jer se bavim jogom i sportom. Ljudski je gubiti", objasnila je.

Pozdrav svim gledateljima RTL-a, ja sam bila jedna od prvih natjecateljica Big Brother showa, bilo je to davno, davno... ovim putem vas pozivam da pogledate kviz '10 pitanja'. u tom kvizu ja ću biti zvijezda pomagačica, a sad hoću li ja pomoći ili odmoći - vidjet ćete uskoro. Čuvajte se, pazite se!", poručila je Brankica u svom videu na Instagramu.

Stoga ne propustite novi tjedan kviza '10 pitanja' kojeg ćete na programu RTL-a gledati od ponedjeljka do četvrtka!