Play ponuda
Play ponuda
OD 20.30 SATI NA RTL-U

Prvi timovi večeras love pobjedu u '10 pitanja': Postoji li slavonsko selo 'Omlet' i što u kvizu radi Tony Cetinski?

Večeras od 20.30 sati na RTL-u kreće jedinstveni zabavni kviz '10 pitanja' s voditeljicom Antonijom Blaće

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 27.4.2020. u 13:30
Play ponuda

Prvi odabrani natjecatelji iz svog će doma pokazati koliko dobro poznaju Hrvatsku i pokušati uloviti novčanu nagradu od 2000 kuna, a u prvoj epizodi u pomoć će im priskočiti RTL-ove zvijezde Bahra ZahirovićHana Rodić i Goran Jurenec te Danijela Dragović i Josip Ajduk.

I dok će neke timove krasiti dobra suradnja i usklađenost, neke će natjecatelje njihovi 'zvjezdani pomagači' sasvim nesvjesno navoditi na krive tragove. Redat će se raznolika škakljiva pitanja o Lijepoj Našoj, a najviše muke timovima će zadati geografija, odnosno ime malenog slavonskog sela koje će ih posve zbuniti.

Antonija Blaće najavit će timovima da će zadnje pitanje u svakoj epizodi biti malo drugačije, tj. odnosit će se na neku poznatu osobu iz javnog života. Budući da odgovori na njih nisu poznati široj javnosti, u njihovu rješavanju može im pomoći samo zdrava logika ili pak čista sreća. Kandidatima će se tako u prvoj epizodi videoporukom javiti Tony Cetinski te im zadati da pogode njegovo omiljeno jelo. Je li to žgvacet i boškarin ili možda čak špalete? – pitat će se kandidati, a neki u nevjerici priznati da za spomenute pojmove čuju prvi put u životu.

Tko se najbolje snašao u virtualnom kvizaškom okruženju, kome su 'zvjezdani pomagači' donijeli pobjedu, a kome je izmaknula za dlaku, gledatelji će doznati večeras od 20.30 sati, u novom RTL-ovu kvizu '10 pitanja'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE IH TREBAO POGLEDATI

Drago za RTL.hr o najljigavijem izazovu u 'Superparu': 'Samo sam tresao glavu da me ne ugrizu'

Play ponuda

Više s weba