Ostalo

Rakija će pomrsiti račune natjecateljima, a Bahra će se raspitivati o ljubavnom statusu svoga para

U drugoj epizodi RTL-ova zabavnog kviza '10 pitanja' natjecatelje će dočekati pitanja koja će ih itekako zbuniti

RTL TV
28.04.2020 10:15

Hrvatska naiva, slatko-slane''tradicije'', pobjednici reality showova, ali i rakijamnogima će unišiti snove o odgovorima za koje su u početku mislili da su točni.

Natjecateljica Petra, studentica povijesti umjetnosti te ukrajinskog jezika, igrat će s Hanom i Goranom, dok će ugostitelj Damir, koji je svoj kafić otvorio samo nekoliko dana prije izvanrednog stanja u državi, za ''zvjezdanog pomagača'' odabrati Bahru. Imoćani iz prve sezone 'Superpara', Danijela i Josip, zaigrat će svozačem Martinom.

Prvo pitanje o naivnoj umjetnosti u Hrvatskoj najviše će zbuniti Bahru, a svog će natjecatelja pokušati barem oraspoložiti, doduše čudnovatim pitanjima poput:'Je li timama pekla domaći kruh ili ste išli u pekaru?', a raspitivat će se i o njegovu ljubavnom statusu.

Nohoće li mu to pomoći ili odmoći u lovu na novčanu nagradu?

'Zvjezdano pitanje' ovaj će put biti upućeno Lani Jurčević , a hoće li natjecatelji i njihovi 'zvjezdani pomagači' znati gdje je Lana kao mala provodila vrijeme na praznicimate tko će na kraju imati najviše točnih odgovora i zaraditi novčanu nagradu, ne propustite pogledati večerasod 20.30 satina RTL-u, u novom kvizu '10 pitanja'.