Ostalo

Renman vjeruje u jednoroge, a Antonija Blaće kandidatima će postaviti pitanje – o samoj sebi!

Nova epizoda jedinstvenog zabavnog kviza na rasporedu je večeras od 21.30 sati na RTL-u

RTL.hr
05.05.2020 15:31

U večerašnjoj epizodi kviza '10 pitanja' Nikolina Sajević , kandidatkinja 'Ljubav je na selu', bit će pomagačica bratu i sestri Filipu i Doris iz Rijeke, Damir iz Makarske zaigrat će kviz s Tinom i Davorom , kandidatima iz prve sezone showa 'Superpar', a Ivo iz Pule, kojeg se gledatelji sjećaju iz internacionalne sezone 'Ljubav je na selu' kada je boravio kod Darinke u Čileu, za pomagača je odabrao Renmana , zagrebačkog repera i natjecatelja kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Natjecatelji će biti puni zabavnih nedoumica oko nekih odgovora, a Renman će odlučiti svom partneru pobliže objasniti koja je razlika između kopita konja i jednoroga! Pomutnja će nastati i zbog pitanja iz hrvatskoga jezika, dok će se neki, pak, pokazati kao vrsni znalci sorta jabuka.

Ipak, koplja će se najviše lomiti oko pitanja o 'Gruntovčanima', a čak će se i voditeljica Antonija Blaće iznenaditi kad ugleda pitanje posvećeno upravo njoj!

Znaju li kandidati što je brudet, a što šufit, u kakvoj su vezi modni dizajner Ivica Skoko i pčelarstvo te tko će osvojiti novčanu nagradu, gledatelji će doznati večeras od 21.30 sati u RTL-ovu kvizu '10 pitanja'.