Ostalo

VIDEO - Hana i Goran iz Berlina, s ljubavlju: Koliko najpoznatiji reality par zna o Hrvatskoj? Provjerimo!

Najpoznatiji reality par u Hrvata pokazat će svoje znanje i nekome pomoći u osvajanju 2000 kuna

RTL.hr
25.04.2020 19:19

Kviz '10 pitanja', koji kreće sljedećeg ponedjeljka u 20.30 na RTL-u, okupio je brojna poznata lica kako bi bili 'zvjezdani pomagači' natjecateljima i svojim im znanjem pomogli u osvajanju 2000 kuna, a među njima našli su se i Hana i Goran , naš najpoznatiji reality par.

Zvijezde showa 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar' javljaju se iz Berlina kako bi pomogli gledateljima odgovoriti na pitanja u zabavnom kvizu, a kako će to izgledati i kako će se Hana i Goran snaći, gledajte već ovoga ponedjeljka u 20.30.


Kviz u kojem #ostanešdoma, igraš se i zarađuješ

Svaka epizoda novog kviza'10 pitanja'donositri nova natjecateljska timakoji se, odgovarajući na pitanja o hrvatskoj povijesti, glazbi, gastronomiji ili pak filmu, natječu za novčanu nagradu od ukupno 2000 kn, koju osvaja najuspješniji tim.

U borbi do pobjede natjecateljima će pomoći, ili možda čak i odmoći, kandidati omiljenih showova koji će se pridružiti timovima pa će se tako u prvoj epizodi ondje naćiHana Rodić i Goran Jurenec, kandidati prve sezone showa 'Superpar'Danijela DragovićiJosip Ajduk te najsjajnija zvijezda emisije 'Ljubav je na selu' - Bahra Zahirović.

Novi show koji će voditi Antonija Blaće gledajte već u ponedjeljak od 20.30 sati na RTL-u!