Ostalo

Ana i Katarina popravni ispit riješile peticom, Renato i Marko opet na mukama zbog bureka

Kandidati showa Tri, dva, jedan - kuhaj!" u večerašnjoj epizodi idu na popravni, odnosno, kuhat će ponovno jelo zbog kojeg su dobili iznimno loše ocjene u tijeku showa.

RTL
27.11.2019 23:40

Marina i Karmen kuhaju bulgur s povrćem i biftek na kremi od patlidžana. Štefica i Karmen rade musaku, što im nikako nije bilo po volji.

Dino i Alen pripremaju brudet s bakalarom i kruh s lavandom. Marko i Renato prave burek s mesom i vjeruju da će biti puno ukusniji nego posljednji put, kad su dobili svega šest bodova. Franka i Dina ponavljaju svoj irski gulaš s pirogama. Prijateljice Katarina i Ana kuhaju janjeći zimski gulaš, koji su prošli put zeznule dodavši previše rajčice.

Žiri je prije ocjenjivanja prvo pohvalio sve kandidate jer su svi očistili svoje radne jedinice pa nije bilo negativnih ocjena.

Prvi su pred tročlani sud došli Alen i Dino obeshrabreni jer su skuhali preljuto jelo.

Zašto uopće s bakalarom idete na ljuto?" čudio se Pažanin. Željka je komentirala da ima previše krumpira i premalo umaka, ali je okusom bila zadovoljna. Dobili su ukupno 19 bodova.

Marina i Karmen dobile su komentar da je kod njihova jela vidljiv napredak.

Bulgur je ispravno skuhan, ali mi je malo gusto. Trebalo se napraviti kompaktnije. Sve u svemu, napredak se vidi", rekla je Željka, a Špiček je komentirao da su bolje spojile namirnice nego prošli put.

Žiri, tri, dva, jedan - kuhaj

Problem je serviranje, puno je sastojaka, ali svatko vodi svoju politiku", kazao je Pažanin. One su na svom popravnom ispitu dobile 18 bodova.

Ana i Katarina su pred Željku, Pažanina i Špičeka došle sigurne da su skuhale puno bolje nego prvi put.

Ovo je jako ukusno, masno je, dobro začinjeno, pravi zimski okus", komentirala je Željka.

Što se mene tiče, omjer mesa, zelja, umaka, masnoće, teksture... odlično odrađeno. Ne fali mi ništa. Ovo bi s guštom pojeo", kazao je Pažanin. Špiček je komentirao da bi mu bilo draže da je malo više zelja, ali je jako zadovoljan svime. Ponosne djevojke dobile su 26 bodova.

S posebnom se napetošću čekao dolazak Renata i Marka pred žiri koji su pripremali burek s mesom.

Ajmo reći da s obzirom na onu katastrofu od zadnji put, ovdje se vidi pomak. Ali to je daleko od pravog bureka", rekla je Željka. Špiček nije presretan s dobivenim jelom, baš kao ni Pažanin. Dečki su za svoje jelo zaradili 10 bodova.

Franka i Dina nisu baš bile zadovoljne svojim jelom. Špiček je komentirao da je meso kuhano, a ne pečeno. Isto je komentirao i Ivan koji je bio generalno zadovoljan jelom.

Meni je umak odličan, piroge su jako fine. Nemam primjedbi. Kotleti jesu roza, ostalo su već dečki rekli", zaključila je Željka. Ukupna ocjena žirija za njihovo jelo bila je 19 bodova.

Posljednje su pred žiri došle sestre Štefica i Katica s nadom da je krumpir u njihovoj musaki dovoljno pečen.

Musaka je ok, ali je previše vodena. Ne znam je li u mesu ostalo previše vode. Krumpir nije sirov, ali moglo je biti još 15 minuta u pećnici. Začinjen je lijepo, sve štima", kazala je Željka.

Nije me mišljenje prevarilo. Jako je lijepo začinjeno, dobili biste puno bolje da je malo tanje. Moglo se peći na laganijoj temperaturi", komentirao je Špiček. Sestre su dobile 15 bodova, odnosno jedan bod više nego prošli put.

U ukupnom poretku vodeću poziciju drže Franka i Dina, a odmah iza njih su Ana i Katarina. Zasad su najlošiji Marko i Renato, a kako će se rasplesti situacija, obožavatelji kuhanja doznat će u četvrtak u 21:15!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.