Ostalo

Čak tri glavna jela za 75 minuta? Polufinalisti večeras kuhaju po receptima Željke, Pažanina i Špičeka

Kako se najbolja tri para sezone snalaze pod vremenskim pritiskom, doznajte od 21 sat na RTL-u

RTL.hr
15.03.2022 10:00

Antu i Danila , Anu i Sandru te Ivanu i Juana na njihovim će radnim jedinicama večeras dočekati tri omotnice, a u njima će se nalaziti recepti koje je posebno za njih napisao svaki član žirija.

U 75 minuta svatko od njih morat će pripremiti, ni više ni manje, čak tri glavna jela s prilogom ! Žiri je najavio kako će svako jelo ocjenjivati zasebno, a parovi mogu zaraditi i dva dodatna boda ako član žirija, čiji je recept, odluči da su to zaslužili.

''Jako smo im puno posla dali danas... Moramo početi nabijati presing da vidimo tko će imati snage malo povući kad je baš tako gusto'', objasnit će žiri.

''Recepti su super, ali ih je malo previše... Fali nam još jedna osoba'', komentirat će Ana i Sandra, a ni inače organizirana Ivana neće biti najoptimističnija: ''Ne znam odakle da krenem!''

Što su im to pripremili Željka, Tomek i Pažanin, hoće li parovi uspjeti baš sve servirati na vrijeme i mogu li žiri očarati njihovim autorskim jelima, doznajte od 21 sat na RTL-u, u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan, kuhaj!'.