Ostalo

Dina je pod stresom, ali je odlučna: 'Kakav ću biti primjer ako sve ostavim, sjednem tamo i plačem?'

Da su ulozi u polufinalu visoki i da postoji stres, najbolje se vidi na Dini koja je u jednom trenutku počela paničariti. Recept koji je dobila odlučila je promijeniti jer, kako kaže, ne voli biti ograničena, no nije sve išlo kao po loju

RTL TV
19.12.2019 21:15

Za početak, Dina nije koncem privezala meso koje je trebala smotati u rolice pa joj je Željka sugerirala da to učini naknadno kako joj se ne bi raspalo.

"Dina mi se čini dosta dekoncentrirana, onako rasijana. Ne znam u čemu je stvar, je li stres, trema, vremenska ograničenost... što joj je danas radilo najveći pritisak. Vidjelo se da danas nije svoja", primijetila je Željka.

I Pažanin je vidio da Dina ne funkcionira pa joj je pomogao.

"Danas sam pod stresom jer me pritisnulo to polufinale. Nijedan dan nisam razmišljala o tome do kud ću stići, a sada kada sam samo korak do polufinala, bilo bi glupo da ispadnem", rekla je Dina.


Borit će se do kraja

Iako je bila pod velikim stresom i ništa joj nije išlo po planu, odlučila je da se neće predati.

"Ja svojim curkama prvo kažem na treningu da nikad ne smiju odustati. Kakav ću ja njima biti primjer ako sve ostavim, sjednem tamo i plačem?" rekal je Dina te zaključila: "Onda ću se boritido kraja!"