Veseli glazbeni dvojac od prvog je dana osvojio simpatije svih natjecatelja, žirija, ali i gledatelja. Iako im kulinarstvo nije jača strana, Dražen i Edi trudili su se do posljednjeg izazova te su svojim, u najmanju ruku, kreativnim jelima i originalnim imenima nasmijavali sve prisutne.
Olimpijske polpete u obliku smajlića, tuna iz studentske menze i pretposljednja večera samo su neka jela koja su ponudili žiriju, a naučili su se i trančirati pile, hlapa, zatim špikovati, blanširati i slično. Iako su simpatični dečki nakon drugog dvoboja napustili emisiju 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' , Edi ističe kako je to za njih bilo jedno izvrsno, ali i zahtjevno iskustvo.
Izuzetno mi je drago da nismo ispali odmah na početku u prvom dvoboju jer smo se taman počeli bolje upoznavati s ostalim kandidatima, ali i s ostatkom ekipe iza kamera. U showu nam je bilo odlično, dinamično i zahtjevno. Puno smo toga naučili o namirnicama s kojima se ranije u životu nisam imao priliku susresti, a čuli smo i niz dobrih savjeta od žirija" ističe Edi koji bi, da se pruži prilika, opet rado sve ponovio, pa čak i one teške izazove.
Najzahtjevniji zadatak mi je bio onaj s hlapom jer sam tad prvi put radio domaću paštu. A najzabavniji zadatak mi je bio svaki jer smo se Dražen i ja neprestano smijali s ekipom i sa svojim neznanjem te s rješenjima koje smo pronalazili samo da završimo jela. Da mogu, opet bi se okušao u ovom zabavnom kulinarskom showu, a pogotovo s istom ekipom jer su svi posebni i zanimljivi na svoj način", otkriva Edi te nadodaje kako su Šajeta i on ostali u kontaktu s društvom sa seta.
Svi natjecatelji su odlični, duhoviti, dobre osobe i svatko je na svoj način majstor u kuhanju. S većinom kandidata sam ostao u kontaktu, a s nekima smo se čak i vidjeli nakon showa te ćemo se sigurno družiti i u budućnosti", priznaje Lazarić koji i o žiriju ima samo riječi hvale.
Žiri je odličan, pravedan i vedar, ali kad treba zna biti i strog. Špiček, Pažanin i Klemenčić svojim znanjem puno pomažu kandidatima da razmišljaju na drugačiji način o pripremi jela i da svi, kako show odmiče, daju svoj maksimum te što više nauče", kaže simpatični bubnjar koji kao favorite u osmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ističe Josipa, Ljubu i Joška te Kseniju i Jozefinu.
Na upit razmišljaju li možda o otvaranju svog restorana, kako su bili u šali spomenuli tijekom sudjelovanja u kulinarskoj emisiji, Edi odgovara: Iskreno – ne, to je stresan i strastven posao i treba se dati u to sto posto, a moja strast su bubnjevi kojima sam svakodnevno posvećen. Volim kuhati, ali isključivo za manja društva i da mi bude gušt kuhati, a ne obaveza, tako da ne vidim se kao ozbiljna karika kulinarstva u Hrvatskoj", priznaje pa nadodaje kako će Šajeta i on radije svirati i pjevati o hrani, nego se time ozbiljno baviti.
Šajeta ima već napisanu i izdanu pjesmu o kulinarstvu, ajmo to tako reći, zove se Bezglutenska pjesma" i odlično se uklapa u tematiku showa, iako je sasvim slučajno ispala i puno prije našeg sudjelovanja", kaže Edi za kraj.
Kuhanje se dalje nastavlja bez veselog dvojca, a koji izazovi su pred preostalim natjecateljima – pratite u novom tjednu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' od ponedjeljka do četvrtka u 20.45 sati na RTL-u!