Na drugoj audicijskoj večeri u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Željki Klemenčić, Ivanu Pažaninu i Tomislavu Špičeku prvi su se predstavili svećenik Anđelo Maly i električar Hrvoje Vestimar . Taj je kulinarski par pripremio junetinu sa šljivama i pljesnivim sirom. Iako se žiriju na prvu nisu svidjele sve komponente na tanjuru, dečki su izborili prolaz uz obećanje da će se drugi put više potruditi.
Idući su na red došli Marko Lasić Nered i Renato Đosić Renman , poznati reperi koji su za prezentaciju svogkulinarskog umijeća odlučiliskuhati meso, blitvu imrkvu, čemu su dodali par kapi maslinova i kantarionova ulja.
Nikada nisam mislio da će me reperi otrovati, uvijek sam mislio da će to biti moja žena", započeo je Špiček pa im odlučio malo začiniti dan: Volio bih vidjeti ove kandidate u emisiji, da se malo poigramo i neće nam biti dosadno!" Tako su Nered i Renman prošli u daljnji krug natjecanja.
Simpatične prijateljice Ana Kamber i Katarina Bukač pripremale su pileća jetrica na šumarski način s bijelom palentom te unatoč slabo začinjenoj palenti, uspjele oduševiti žiri serviranim jelom.
Lungić spireom od celera i glaziranom mrkvom napravila je Franka Štengl i time zadivila Špičeka te dobila zeleno svjetlo od žirija.
Ivo Petković pripremao je škampe s pršutom kako bi ukratko predstavio Dalmaciju na tanjuru, što je žiri ocijenio prolaznom ocjenom, jednako kao i bučnicu Sanje Čokić i Luce Nedimović .
Šećer na kraju bila je kandidatkinja Jovanka Ivana Peranić Jole , koja je svojim jelom oduševila žiri. Toliko im se svidjela njezina janjetina sa špinatom da su do kraja očistili tanjure, a Jole se od sreće rasplakala.
Posljednju audicijsku večer ne propustite pogledati u četvrtak u 21:15 sati na RTL-u!