Ovaj put u njemu su se našli Ante i Danilo te Marija i Ante , parovi koji sunakon tri dana kuhanja skupili najmanji broj bodova.
U goste kandidatima i žirijustiže Ana Grgić Tomić , chefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade, koja će ih savjetovati, ali na kraju i ocjenjivati.
Ana će parovima prezentirati svoje hladno predjelo, juhu te glavno jelo koje će oni morati rekreirati.Od namirnica naći će se tu, između ostalog,prsa biserke, tartufi, vrganji, sipino crnilo, brancin ili pakkockice amaranta,a posebna pozornost pri ocjenjivanjuposvetit ćese danas tehnici punjenja mesa.
Tijekom Anine prezentacije, kandidati će pažljivo gledati i pokušati zapamtiti svaki korak,no strah će bitii više nego prisutan.
''Ajme meni! Ima jako puno detalja, jako puno začina, puno sitnica...'', komentirat će duelisti pa ipak hrabro prionuti na posao uz pomoć Ivane i Juana te Ane i Sandre, koji će se pridružiti njihovim timovima,
Kako su se snašli s ovim vrhunskim delicijama, tko je oduševio, a tko napušta natjecanje, doznajte već od 21 sat na RTL-u.