Ostalo

Joško i Jazz nezadovoljni ocjenama: 'Mislila sam da ne vidim dobro; osjećam se sabotirano'

Željka, mentorica Jazz i Joška, rekla je kako je su oba jela bila vrlo dobra, a odlučile su nijanse

RTL.hr
01.03.2021 22:00

Natjecatelji večeras kuhaju 'prsa o prsa', odnosno, pripremaju iste namirnice, ali na svoj način.

Janjetina je bila ključna namirnicaJoškui Jazz te Ivanii Akiju, koji su radilijanjetinu s bižima.Špiček i Željka prigovorili su Ivani i Akiju da im je šug prerijedak, a Jazz i Joško stavili su previše rajčice u svoje jelo.

"Stavili ste previše paradajza i niste to najbolje odradili, previše se osjeti rajčica, a premalo janjetina, no prijaju mi vaše sarmice od blitve", rekao je Špiček zaručnicima. Pažanin se složio s njim, no ne i kada su u pitanju bili Ivana i Aki, natjecatelji iz njegova tima.

"Savršeno, točno onako kako ja volim i kako sam odgojen!" rekao je Ivan za janjetinu koju je i sam pomogao pripremiti. Naime, pomogao je prijateljima iz Zagreba narezati je, iako nije smio.


Jednima 9, drugima 4 boda

Žiri je Ivani i Akiju dao 24 boda, od čega je devet bilo od Pažanina. No Jošku i Jazz je dao samo četiri boda, pa su ukupno dobili tek 17 bodova. Toih je jako razočaralo.

"Mislila sam da ne vidim dobro. Stvarno smo čekivali da ćemo biti slabiji par, ali da smo baš toliko slabiji da su oni dobili devet, a mi, za kompleksnije jelo, jer smo radili sarmice, četiri? Malo se osjećam sabotirano", rekla je Jazz.

Joško je zaključio da je prvo pomislio kako Pažanin taktizira kako bi zadržao bodovnu prednost ispred Željkina tima, no Željka je rekla kako ne vidi problem u ocjenama.

"To su nijanse koje smo ocjenjivali", rekla je Željka.

Jazz i Joško prihvatili su poraz te obećali da će ih ove ocjene samo motivirati da budu još bolji.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.