Ostalo

Joško i Jazz oduševili žiri snalažljivošću: 'Ta hrabrost, ta ludost, ta energija mene oduševljava!'

Joško i Jazz pripremili su ječam u pećnici

RTL.hr
25.02.2021 17:00

Joško i njegova zaručnica Jazz u 11. su epizodi morali pripremiti jelo bez korištenja plamenika, a od namirnica su uzeli sipu i ječam. Imali su ideju napraviti brudet i kao prilog ječam "kuhan" u pećnici, što je bila vrlo hrabra odluka, s obzirom na to da je postojala mogućnost kako se jelo neće uspjeti termički obraditi do kraja, što bi za posljedicu imalo tvrdu sipu i sirovi ječam.

No, Jazz i Joško uspjeli su sve odraditi kako treba, a žiri je pohvalio njihovu ideju, snalažljivost, ali i okus hrane koju su poslužili.

"Trebalo je hrabrosti ići sa sipom dolje", rekao je Ivan.

"Ta hrabrost, ta ludost, ta energija u njih mene oduševljava", priznao je splitski chef te im čestitao.

Željki su se svidjeli okusi, a Špiček je savjetovao da ovako veliku sipu ubuduće ogule.