Ostalo

Kako se servira parmezan? Špiček preporučuje ovaj način, slažete li se s njim?

Nove savjete doznajte u novoj epizodi u ponedjeljak u 21:20!

RTL.hr
2021-03-05 13:00

U showu ' Tri, dva, jedan - kuhaj! ' svatko može mnogo toga naučiti, a ponajprije natjecatelji koji imaju priliku slušati savjete članova žirija, vrsnih kuhara.

Tomislav Špiček tako je u prošloj epizodi savjetovao kako se poslužuje parmezan.

"Ne volim da je parmezan nariban, volim da je umontiran unutra. Ili ga date sa strane pa ću si ja staviti, odlučiti želim li ga. Ali nikako nariban gore", rekao je Špiček te objasnio kako bi bilo bolje da je parmezan unutar rižota tako da pusti svoj okus.

Nove savjete doznajte u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' u ponedjeljak u 21:20!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.