Ostalo

Kandidati moraju očistiti živog hlapa, svi u strahu: 'Samo bez panike, bitno je da vam svi prsti ostanu...

Novi kulinarski tjedan donosi i nove zanimljive izazove za natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

RTL.hr
08.03.2021 11:00

Danas će predsjednik žirija Tomislav Špiček kandidatima pokazati kako se čisti svježi hlap, a činjenica na to da je on još bio živ kad je stigao na set, mnoge je kandidate uspaničila.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Nikad se u životu nisam uhvatila s tim u koštac", kazala je Ljuba te nije bila jedina koja je to pomislila. Ja skidam pregaču i bježim, ako dobijem hlapa", izjavila je Ivana Banfić koja nije mogla mirno gledati Špičeka kako trančira hlapa.

Malo je nezgodno za kandidate čistiti živog hlapa jer ne znam koliko su oni spretni u tome. Trebaju znati baratati s tim da se ne porežu, ali ako sve naprave dobro, zapamtit će to za cijeli život. Uvijek su u strahu od zahtjevnih zadataka, ali bitno je samo da im svi prsti ostanu cijeli", komentirao je Špiček pa ponovio kandidatima: Pomoći ćemo vam, samo bez panike!"

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Dva para danas će sigurno pripremati tu zanimljivu namirnicu, a osim tog izazova, od današnje epizode kreće i ocjenjivanje čistoće radnih jedinica, stoga se kandidati moraju zaista potruditi da sve odrade kako se očekuje.

Novu epizodu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pogledajte u 21.20 sati na RTL-u!