Ostalo

Kandidati ocjenjivali Špičeka: 'Polpete nisu dovoljno slane i popravljao je umak...'

Nakon demonstracije pripreme jela, Špiček je dao kandidatima da ga probaju

RTL TV
2019-12-17 12:43

Tomislav Špiček jučer je kuhao svoje jelo u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koje su zatim natjecatelji morali kopirati. U jelu nazvanom 'divlja svinja u šumi', Špiček je pripremio ragu od vrganja, polpete od heljde te divljusvinjumariniranuu soja-sosu i ružmarinu.

"Mislim da će mi puno pomoći to što vidim gospodina Špičeka kako radi, koji je postupak. Bolje nego na papiru. Što oko vidi, bolje će ruka raditi, nego kada samo vidimo recept", rekla je Karmen .

Nakon demonstracije pripreme jela, Špiček je dao kandidatima da ga probaju.

"Nešto sam zeznuo. Vi probajte pa ćete mi reći što", rekao je chef, a natjecatelji su brzo detektirali problem.

"Sveukupni dojam je super, jelo je ukusno, ali polpete su bile premalo začinjene, a meso je bilo malo preslano. Kad se jede sve skupa je OK, ali svaka komponenta zasebno nije baš kako treba", rekla je Katarina, koja je Špičeku dala te mu je dala ocjenu osam.

"Polpete nisu bile dovoljno slane i dva puta je morao popravljati umak u kojem se razdvojila masnoća tako da se to malo u umaku osjetilo", rekla je Franka, koja je Špičeka također ocijenila osmicom.

Novu epizodu showa gledajte već večeras u 20:30 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.