Ostalo

Kandidati se bore za ulazak u top 8, a žiri će im večeras dobro zapapriti: 'Ovu namirnicu nikad u životu...

Nakon audicija na neviđeno, kandidati koji su svojim prvim jelima zadovoljili nepca žirija, u večerašnjoj će se epizodi suočiti s novim kulinarskim zadatkom, koji će samo nekima od njih donijeti prolazak u top 8 parova sezone!

RTL.hr
03.02.2022 10:00

Ulog je velik, no baš svi od njih odlučni su i spremni staviti svoje pregače, zasukati rukave i pokazati što sve znaju.

A kako bi ovo kulinarsko nadmetanje učinili još malo zanimljivijim, žiri će natjecatelje već na početku emisije podijeliti u dvije skupine – one koji su na audiciji dobili tri ''kvačice'', odnosno zelene kuhače svih triju članova žirija, te one koji su dobili dvije zelene kuhače i jednu crvenu.

Svaka skupina imat će posebanzadatak i različito vrijeme pripreme hrane. I dok će se neki odmah primiti posla i u glavi već imati viziju boja i okusa, druge će odabir glavnih namirnica, koje su samo rijetki dosad pripremali, ostaviti u potpunoj nevjerici pa će uslijediti doza panike i improvizacije, ali i doza kreativnosti.

''Ovu namirnicu nikad u životu nisam vidjela, a kamoli pripremala ili jela! Šok i nevjerica! Potonuće svega!'', komentirat će jedna kandidatkinja tijekom kuhanja.

Kako će se natjecatelji snaći, koje je to namirnice žiri odabraoi tko će svojim delicijama zaslužiti mjesto u top 8 najboljih parova sezone, ne propustite doznati večeras od 21 sat na RTL-u, u novoj uzbudljivoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.