Ostalo

Klara i Kristina probale su sirovu guščju jetru pa se zabrinule: 'Hoće li nam biti što od toga?' Špičekov...

Klara i Kristina na kraju su ipak uspjele odraditi zadatak do kraja, iako je gubitak bio velik

RTL.hr
09.02.2022 13:30
Pročitajte još
Špiček nije mogao doći k sebi kad je čuo što su napravile: Klara i Kristina uništile su vrijednu deliciju

Klara i Kristina napravile su pravi skandal u ' Tri, dva, jedan - kuhaj! 'Neiskusne, djevojke su iz Spara uzele guščju jetru koju nisu znale pripremiti. Prvo su napravile paštetu od nje, no kada je Špiček shvatio da je nisu termički obradile, morale su napraviti nešto drugo jer se to sirovo ne može jesti.

"Nosimo jelo prema žiriju i mene je strah komentara i ocjena i svega", rekla je Kristina, a zatim su priznale i ostalim članovima žirija što se dogodilo.

"Nadobudno smo krenule s jetrom misleći da je termički obrađena. Prvo smo napravile paštetu, međutim, gospodin Špiček nam je rekao da ju je trebalo termički obraditi", rekle su djevojke koje su na kraju poslužilepreprženu na tavi s jabukama, servirano na prepečenom kruhu.

"Vi znate da je to Božja grehota na ovakvu guščju jetru staviti ovakav prepečenac? Da se najfinija peciva, s jako puno maslaca rade i posvećuje se jako jako puno pažnje kad se guščja jetra servira. To nije baš jeftina namirnica", rekao je Špiček.


Hoće li im pozliti?

Inače, Klara je za savjet oko jetre pitala Snježanu Tončić , koja je također zaključila da je jetra koju djevojke imaju kuhana. No to nije bio slučaj...

"Mi smo probale. Bilo je odlično, ali ne znamo hoće li nam nešto biti od toga?" zabrinula se Kristina, a Špiček je sve nasmijao svojom izjavom.

"Tek noćas oko dva, kad ti se javi iznutra: Ja sam guščja jetraaa, jesi li me papala?" rekao je Tomek.

"Vaša ludost i vaše neznanje, ali i vaša hrabrost vas dovede do kraja, ja ne znam kako, ali vi dođete do kraja", pohvalio je Ivan Pažanin djevojke te im rekao da su dobro "skemijale"bijeli umak, dok je njihovo jelo na žlicu bilo presuho.

Željka je zaključila: "Mislim da sreća cure neće predaleko dovesti, ali jednako tako mislim da je za njih svaki dan ovdje fenomenalno iskustvo."

Nove epizode showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!