Luka Mandić (32) iz Donjeg Miholjca oduševio je žiri svojim tijestom i ribom – perkeltom od soma.Prijavila ga je žena i morao je, kaže, doći i ostvariti joj želju.
''Ovo je prvi put u životu da radim svoju tjesteninu'', priznao je Luka, a to je osvojilo žiri.
''Pohvala za domaću tjesteninu. Sve mi odgovara'', rekao je Pažanin, a Špiček je dodao da bi samo volio da je jelo malo pikantnije. ''Mislim da nikad nismo imali ovakvo jelo'', rekao je Pažanin te dodao da je ovo napravio netko tko zna. Željka je također pohvalila Lukino tijesto, pa je Luka u drugi krug prošao s tri zelene kuhače.
Prijatelj i suradnik Domagoja Vide
Osim što voli kuhati, Luka voli i praviti kobasice i ostale mesne delicije od crne svinje.
"Suvlasnik samtvrtke Sin ravnice, koje je većinski vlasnik naš proslavljeni nogometaš Domagoj Vida ", otkrio je Luka koji je u tvrtki s Vidom i još dvojicom prijatelja: "S Vidom sam odrastao, prijatelji smo iz djetinjstva."
Poduzetni mladići - Dimitrije Simonović, Ivan Plechinger,Luka Mandić i Domagoj Vida - već osam godina uzgajaju crnu slavonsku svinju na farmiu Cretu Viljevskom kod Donjeg Miholjca, od koje prave mesne prerađevine koje su brendirali pod nazivom OINK.
Luka je prošao u drugi krug natjecanja u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a hoće li uspjeti ući u TOP 8 i možda žiriju skuhati nešto od svoje svinjetine, doznajte večeras!
Nove epizode showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!