Ostalo

Marko i Dino napustili show: Presudio im pohani sir

U finalnom tjednu kandidati igraju sami za sebe, odnosno, više nema parova, a osoba koja će imati najmanji zbroj bodova u tijeku dana napustit će show.

RTL
2019-12-16 22:05

U današnjoj epizodi kandidati će imati zadatak kopirati jelo koje će pripremiti Tomislav Špiček, a on je odlučio napraviti divlju svinju u šumi, s polpetama od heljde i ragu od vrganja.

Kandidatima je bilo neobično što su sami za radnim jedinicama, a jedina koja se istinski veselila što sama kuha bila je Franka. Marko je komentirao da mu nedostaje Katica jer je s njom bio siguran i uvijek mu je znala dati pravi savjet.

Negativna dva boda zbog prljave radne jedinice dobili su Marko, Dino, Franka i Katica.

Prva je pred žiri došla Ana, a oni su komentirali da je meso dobro začinjeno, kao i ostatak jela, a jedina je veća zamjerka bila što je u jednom dijelu meso ostalo pomalo sirovo. Za svoje je jelo dobila 21 bod. Franka je dobila jako dobre komentare žirija koji nije imao nikakve zamjerke pa je za svoje jelo dobila odličnih 25 bodova.

Za razliku od cura, žiri je kod Dine imao zamjerke.

Fali vam začina u svemu, ali sve u svemu, dobro je odrađeno", kazao je Pažanin, a Željka je ustanovila da je meso najbolji dio jela. Ragu i popečki, po Željki, nisu bili dobro napravljeni, a to je smatrao i Špiček pa je Dino dobio 15 bodova.

Špiček je kod Katice zamjerio što je heljda ostala suha, a meso je bilo prepečeno.

Meni su polpete super, intenzitet kod umaka je odličan, nedostaje samo malo temeljca da ga razrijedi", komentirao je Pažanin. Katica je za svoje jelo dobila 19 bodova.

Karmen je isto od žirija dobila dobre komentare, a Željka joj je zamjerila samo to što joj je umak ostao rijedak.

tri, dva, jedan - kuhaj

Meso je perfektno, trebate samo raditi na formi popečeka", komentirao je Špiček. Za svoje je jelo dobila visoka 24 boda.

Dina je jedina donijela meso koje nije razrezala na komade pa je Željka komentirala kako joj je meso ostalo na granici suhog.

Što se tiče mesa, nema opravdanja. Gorko je jer si ga jako zapekla. Polpete od heljde su dosad najbolje, ništa ne bih mijenjao", komentirao je Špiček, a žiri joj je dao 18 bodova.

Katarina je u startu imala problem jer je iz dućana zaboravila jaja pa nije imala čime povezati polpete.

Veliki je nedostatak kad nemate jaja, pa ste probali s miliramom, ali nije baš uspjelo", komentirao je Pažanin. Njezino jelo nije bilo po volji žirija zbog čega je dobila 15 bodova.

Zadnji je pred žiri došao Marko koji je donio Špičeku navijačku majicu Dinama. No to mu nije pomoglo u ocjenama kod žirija.

Vidi se da ste radili s ljubavlju, iako to nije dobro napravljeno. Meso je jedno od boljih, ali polpete i umak nisu dobri", komentirao je Pažanin, a s njim su se složili Željka i Špiček.

Marko je dobio 15 bodova, a uz dva oduzeta zbog prljave radne jedinice, Dino i on su izjednačeni zbog čega su morali u dvoboj. Njihov je zadatak bio napraviti pohani sir u samo osam minuta. Nakon što je žiri probao njihovo jelo, zaključili su da ni jedan ni drugi nisu pokazali umijeće.

tri, dva, jedan - kuhaj

Imali ste jako jednostavan zadatak. Nakon što smo kušali oba sira, uzeli smo u obzir i sve ostalo što se događalo danas i zaključak je žirija da ni jedan ni drugi niste zaslužili ostanak u showu", priopćila im je Željka.

Tko će napustiti show u utorak, gledatelji će doznati u utorak u 20:30 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.