Ostalo

Među njima je čak 45 godina razlike, no mladi vatrogasac i superbaka u kuhinji su kliknuli na prvu:...

Titulu najneobičnijeg para devete sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' ponijeli su simpatični Splićanin i umirovljenica iz Crikvenice

RTL.hr
08.02.2022 09:00

Da su godine samo broj, a ljubav prema kuhanju može povezati i dvije potpune suprotnosti, uspješno pokazuju Marija Bićanić i Ante Batinić , jedan od najboljih osamparova sezone koje suspojiližiri i produkcijska ekipa showa u završnoj fazi audicija.

I nisu pogriješili! Ovo dvoje ''slučajnih partnera'' savršena sukombinacija mladosti i iskustva, a iako je između njih čak 45 godina razlike, svojom su lakoćom komuniciranja,simpatičnošću i kulinarskim vještinama osvojili srca mnogobrojnih gledatelja, ali i cjelokupne ekipe na setu.

Tri, dva, jedan - kuhaj!, top 8 - Marija Bićanić i Ante Batinić

''Uzdam se u superbaku, ona zna svašta! Pitam je uvijek za savjet i drago mi ju jeposlušati. Mislim da ćemo jako dobro surađivati!'' kaže 30-godišnji Ante, zaljubljenik u mediteransku kuhinju, koji se nada da će od svoje iskusnije partnerice u showu naučiti mnogo korisnih stvari.

''Naučila sam na mlade!Poslušan je. Što kažem, to će napraviti.Ako ne zna, naučit će. Zadovoljna sam što sam ga dobila'', dodaje i svestrana umirovljenica Marija, kojoj su specijalnost slastice i tradicionalni slovački recepti, a u show ju je prijavila unuka.

A da za radnom jedinicomdobro surađuju, Marija i Ante pokazali su već tijekom prvog zajedničkog kulinarskog zadatka. U jučerašnjoj emisiji spremali su neretvanske specijalitete, rižoto s kozicama i brudet, a zaradili su vrlo dobra 23 bodai same pohvale žirija.

''Idemo do kraja!'' poručili su veselo vatrogasac i superbaka nakon visokih prvihocjena.

A kakvi ih još sve recepti i izazovi očekuju, ne propustite vidjeti u novim epizodama showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', samo na RTL-u.