Ostalo

Miroslava u suzama napustila studio: 'Nisam očekivala tako negativne komentare'

Danas nije Miroslavin dan, a situacija je eskalirala kada su ona i Nebojša dobili loše ocjene

RTL.hr
03.03.2021 22:00

Natjecatelji su danas imali različite zadatke, a ponovno su se borili 'prsa o prsa' s parom za paralelnom radnom jedinicom. Miroslava i Nešo imali su zadatak filetiranje, a odabrali su pripremiti brancin. Iako su se jako potrudili pa su čak napravili dva jela, ocjene nisu bile baš dobre, zbog čega je već uzrujana Miroslava potpuno potonula.

"Katastrofa, kao da granu ružmarina jedem, previše ga ima, jako loše!" komentirao je Špiček Nešin škartoc i Miroslavi i Nebojši dao samo tri boda. Par je za svoja jela ukupno dobio tankih 15 bodova, što je rasplakalo Miroslavu pa je napustila studio.

"Mogu razumjeti Miroslavine suze. Ona je mlada, neiskusna, čini mi se da joj je dosta stalo, da je srcem u tome. Mislim da će s vremenom trebati naučiti prihvatiti da o tanjurima, kao i u svakom drugom poslu, ljudi mogu reći različite stvari", komentirala je Željka.

Miroslava je objasnila zašto su je niske ocjene toliko uzdrmale.

"Emocije su me opet svladale. Nisam to očekivala. Mislila sam da smo OK to odradili. Filetirali smo ribu, nije bilo riječi jesmo li dobro filetirali. Fletirala sam naranču kou sam naučila filetirati, to nitko ništa nije spomenuo... Žao mi je jer nisam očekivala tako negativne komentare", rekla je plačući Miroslava.