Ostalo

Mladi prijatelji Goran i Karlo osvojili su simpatije gledatelja: 'Iako smo potpuno različiti, odlično...

Ovaj tjedan, u emisiji emitiranoj u utorak, gledatelji Tri, dva, jedan – kuhaj!", mogli su vidjeti kako kuhaju Goran (22) i Karlo (21), dvojica mladih prijatelja iz Dalmacije.

RTL.hr
20.02.2021 09:00

Svojom su simpatičnošću i neposrednošću osvojili gledatelje, a pripremom jela - lubina s dvije kreme i krumpirom – i žiri koji im je dao tri zelene kuhače.

Zbog situacije s koronavirusom dečki nisu mogli nastaviti natjecanje, što im je iznimno žao. A tko su uopće Goran i Karlo?

Tri, dva, jedan - kuhaj, osma sezona

Mi smo već nekoliko godina jako dobri prijatelji, upoznali smo se kad sam došao raditi u Njemačku, u istu firmu gdje je bio i Karlo. Otad se družimo", kaže Goran. Prije nekog vremena vratili su se u Hrvatsku, no to ih nije spriječilo da se nastave družiti iako je Goran iz Knina, a Karlo iz Omiša.

Goran nam otkriva i tajnu Karlove treme. Naime, kako se vidjelo u emisiji, a i sam Karlo je priznao – veliki je tremaš.

Ma točno kako ste i vidjeli, takav Karlo i je. Ima tremu od svega, uvijek je pesimističan, a ja sam optimističan. Unatoč tome što smo potpuno različiti, odlično funkcioniramo", kaže Goran i otkriva da kada ne kuhaju, dečki vrijeme provode u izlascima ili na nogometu.

karlo i goran, kuhaj

Karlo je zabavan, dosta je duhovit, a ni ne zna da je duhovit. Volim takve ljude", otkriva Goran o svom prijatelju, ali i Karlo je imao samo riječi pohvale o svom kolegi.

Goran kaže da se nije bojao žirija, a Karlo je imao strah od Pažaninove reakcije. U show su se prijavili na Goranovu inicijativu.

Meni je to predložio jedan poznanik, a odmah sam znao da želim ići s Karlom", kazao je Goran, koji je glavni kuhar u njihovu timu.

Mladim prijateljima želimo uspjeh u daljnjem radu, a kako su se snašli parovi koji su izborili ulazak u top 10, doznajte već u ponedjeljak u 20:45 na RTL-u!