Ostalo

Muke po purici – sirovo meso žiri će kazniti s do sada najnižim ocjenama!

Dok će neki u večerašnjoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' žmirećki valjati tijesto za zagorske štrukle, neki će 'prepisivati' od susjeda...

RTL.hr
14.02.2022 10:30

U novom tjednu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'tema zadatka i dalje je 'Domaće je domaće', a natjecatelji će ovoga puta kuhati jela specifična za Zagorje.


Kandidati će dobiti dvije bazne namirnice – pureći batak i zabatak i svježi sir. Njihov zadatak bit će da iz Sparove tržnice uzmu ostale namirnice potrebneza štrukle, mlince i pureći batak i zabatak. Za pripremutriju jela imaju 75 minuta. Također, s obzirom da je novi tjedan,bodovno stanje na tablici se briše, a na kraju tjedna, prije nego još jedanpar napustishow, najlošije plasirani odmjerit ćesnage u kulinarskom dvoboju.

Nekinatjecateljivečeras će prvi put u životu nešto zamijesiti, a svima će najviše problema zadati meso, koje će većini ostati sirovoiznutra. Žiri ih neće štedjeti niskim ocjenama, ali bit će i onih, doduše rijetkih, koji će briljirati.

Izlike za sirovo meso padat će na sve strane, a baš oni koji su mislili da su 'na svom terenu', zbog pretjeraneopuštenosti i sigurnosti, razočarat će i sebe i žiri.

Tko je veći Zagorac od Špičeka, tko radi najbolje štrukle iako nije iz Zagorja, a tko puricu i mlince, gledatelji će doznati večeras u 21 sat, u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj'.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.