Ostalo

Nakon tijesne borbe, Ivan i Ivan napustili show: 'Špiček nam je dao crveni karton'

U četvrtak navečer održao se još jedan napeti kulinarski dvoboj na setu showa Tri, dva, jedan - kuhaj!' u kojem su dečki izvukli deblji kraj, a djevojke slavile pobjedu.

RTL TV
14.11.2019 23:44

Ana i Katarina te Ivan i Ivan trebali su skuhati pet degustacijskih sljedova u 75 minuta, a za to im je žiri zadao poveći popis namirnica. Kao i u svakom dvoboju, parovima su mogli pomagati ostali članovi ekipe, a djevojke su pobijedile u timu pa su im Karmen i Marina smjele pomoći i u samom kuhanju jela.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Drago nam je što su nas cure odabrale, iako nam je to velika odgovornost", priznale su Međimurke koje su se osjećale kao da su i one u duelu te su se potrudile maksimalno olakšati kolegicama. Jednako tako i muški je tim pomagao Ivanu i Ivanu, iako su oni međusobno minimalno komunicirali.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Definitivno se nismo u potpunosti uklopili kao par", kazao je Ivan Živković koji je odlučio kako je najbolje da svatko od njih sam priprema svoje jelo.

Kada je krenulo kušanje, parovi su se predstavili s domaćom tjesteninom s kozicama, povrtnom juhom, pohanim palačinkama, pariškim odreskom i pomfritom te kolačem od šljiva. Cijelo vrijeme vodila se tijesna borba od bod ili dva razlike, ali djevojke su nešto više oduševile Tomsilava Špičeka pa su zato dobile i bolje ocjene. Nakon degustacijskog menija Ana i Katarina imale su ukupno 38 bodova, a dečki 34.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček nam je dao crveni karton", kazao je Ivan Klaić kojem je, naravno, bilo žao što napuštaju show, ali oba su Ivana bila svjesna da su cure u ovom izazovu bile malo jače.

Sva su jela bila bolja od naših i sve super, ali ocijeniti sa 9 nešto što je bilo sirovo - nije u redu", komentirao je Živković i pritom se osvrnuo na kolač od djevojaka koji je Špiček nagradio s devetkom, a Ivan Pažanin je dobio potpuno sirov kolač.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Tako su dečki ostali kratki za još jedan par u timu, a hoće li u idućem tjednu opet biti postignuta ravnoteža, pratite u novim epizodama showa od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 sati na RTL-u!