Opet nešto novo za kandidate, imamo roštilj i jako kvalitetne komade mesa. Imamo meso koje je imalo suho zrenje, tj. dry age , s kojeg izvlačimo vlagu iz mesa i postižemo arome. Imamo 40 dana odležani ramstek, suho zrenje rib-eye odrezak... Imate sreće da radite sa zbilja prekrasnim komadima mesa, budite pažljivi i oprezni kod pripreme, učite!" najavio je Tomislav Špiček na samom početku emisije, dok su kandidati u čudu i s velikim poštovanjem gledali vrhunske namirnice pred njima.
Pun studio mesine, i to ne bilo koje, nego vrhunske mesine, top topova!" komentirale su Ljuba i Mirela koje se, kao i mnogi drugi natjecatelji, pitaju što će i na koji način napraviti s tim iznimno cijenjenim komadima mesa.
Osim što će pripremati glavno jelo s prilogom, parovi će morati pripremiti i hladno predjelo, a večeras je ujedno i posljednji dan borbe timova i timskog kuhanja.
Hoće li se kandidati dokazati u pripremi roštilja i mesa te koji će tim postići bolji rezultat – pogledajte večeras u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20.45 sati na RTL-u!