Ostalo

Od maštovitih kreacija do prejednostavnih jela: Komentari žirija izmamit će prve suze kandidatima!

Potraga za najboljim kuharima amaterima nastavlja se jer vrijeme je za drugu audicijsku emisiju nove, devete sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

RTL.hr
01.02.2022 10:00

Novi kandidati jelo po izboru moraju pripremiti u 60 minuta, a za prolazak u daljnji krug natjecanja potrebne su im barem dvije zelene kuhače članova žirija.

Šaroliki natjecatelji i večeras će, sami ili u paru, hrabro prionuti na posao te skuhati, ispeći i servirati svoje specijalitete žirijuu dobro poznatom sastavu Klemenčić-Pažanin-Špiček.

A bit će tu svega – od domaće tjestenine i pilećih jetrica, do punjenih raviola,variva i odrezaka.

I dok će žiri kandidatima zamjerati već standardne detalje poput nejednakih kockica krumpira, neurednih tanjura i nedostatka soli, jela nekih kandidata posebno će ih iznenaditi svojom – pretjeranom jednostavnošću!

''Je li to malo jednostavno za pustiti dalje?'' mozgat će žiri nakon kušanja.

Njihovi komentari i crvene kuhače neke će natjecatelje dirnuti i rastužiti pa će pustiti i suzu, a za najemotivniju priču večeri pobrinut će se Riječanka Elena i njezin kum Arno koji će svoj dolazak u show posvetiti njezinom pokojnom ocu.

Hoće li svojom hranom oduševiti žiri, tko će plakati od sreće, a tko od razočaranja i kakve nas to kreacije na tanjuru večeras očekuju, doznajte od 21 sat na RTL-u, u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.