Špiček je parovima u mentorskoj selekciji showa ' Tri, dva, jedan - kuhaj! ' pokazao kako pripremiti zagrebački odrezak na njegov način, a zatim su oni trebali napraviti svoj s nekom vlastitom inovacijom.
Natjecatelji su za njegov " Špičekov zagrebački odrezak na svinjskoj masti " bili puni pohvala, a evo kako se priprema.
Teleći odrezak dobro istucite batom. Napravite smjesu od mozzarelle, oraha i špinata, kojom ćete puniti odrezak. Pripazite na balans okusa između mesa i smjese.
Kada napunite odrezak, panirajte ga u oštrom brašnu, jaju i panko mrvicama. Dobro ispecite na masti (ili ulju) te poslužite uz prilog po želji.
Ako ga odlučite pripremiti, javite nam kako vam je ispalo!
Nove epizode showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 20:45 na RTL-u!