Ostalo

Pažanin otkrio trik za pripremu savršeno hrskave pancete: 'To mi je rekao jedan znalac'

U emisiji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' kandidati mogu svašta naučiti, a isto tako i gledatelji koji njihovu kulinarsku avanturu prate preko telvizijskih ekrana

RTL TV
25.11.2019 17:05

Žiri showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' prepun je savjeta za kandidate, a ovoga je puta Ivan Pažanin otkrio Neredu i Renu kako dobiti savršeno hrskavu pancetu za burgere.

"Panceta se u dubokome ulju friga, i onda kad se dobro dehidrira, ustvari kad se isprži iznutra, kad više nema mjehurića, izvadi se na papir i onda je kao prah", rekao je Pažanin te otkrio da mu je taj trik otkrio jedan znalac.

Dodao je i da se takva panceta može koristiti desetak dana.

Reperi su zaključili da se takvom pancetom onda mogu soliti jela te im se na taj način daje poseban okus.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.