Ostalo

Šest savršenih sljedova večeras vodi do trijumfa: Tko će biti pobjednici devete sezone showa 'Tri, dva...

Preciznost, kreativnost, detalji i čak šest raznovrsnih sljedova - sve to tražit će se od finalista u večerašnjoj epizodi 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

RTL.hr
17.03.2022 10:00

Nakon sedam tjedana kulinarskih izazova, brojnih recepata, kritika, savjeta, neuspjelih jela, ali i delicija koje su zaslužile čiste desetke, vrijeme je za veliko finale. ''Slučajni partneri'' Ivana Jukić i španjolski Istrijan Juan Francisco Sanchez Gracia te dugogodišnji prijatelji Ante Mrvičić i Danilo Grozdić , dva najbolja para sezone, bore se večeras za prestižnu titulu pobjednika, ali i vrijednu glavnu nagradu – novčani iznos od 50.000 kuna te poklon-bon Prima namještaja u vrijednosti 25.000 kuna.

A iako su se tijekom sezone Ivana i Juan više istaknuli svojim viskoim ocjenama i pohvalama, s oprezom će komentirati finale: ''Zna poći po krivu bilo kojem kuharu, pa i onom najboljem. Samo moramo bii fokusirani, kako smo kuhali dosad''.

''Ivana i Juan su zasluženo u finalu! Mislim da je nas do finala dovela zajednička vizija kako bi kuhanje trebalo izgledati – zabava, druženje, ljudi, namirnice u nekom jednostavnom obliku. Na neki čudan način se i nas dvojica nadopunjujemo'', komentirat će i Ante i Danilo pa obećati da će večeras dati najbolje od sebe.

A kako i priliči finalu, finaliste očekuje najteži zadatak dosad – meni od čak šest sljedova ! Natjecatelji za 100 minuta moraju prirediti salatu, hladno predjelo, toplo predjelo, juhu, glavno jelo s prilogom te desert.

''Večeras ćemo paziti na svaki detalj'', najavit će kriterije i žiri pa dodati kako u finalu sva predviđanja o favoritima padaju u vodu, a pri obilasku radnih jedinica finalista neke će ih namirnice iznenaditi, neke će smatrati prejednostavnima, a s nekim bi se jelima, predvidjeli su, kandidati mogli opako poskliznuti!

Kako su se finalisti snašli pod pritiskom, koja su to jela pripremili žiriju i tko će na kraju večeri postati pobjednikom, ne propustite pogledati u uzbudljivom, velikom finalu RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras od 21 sat.