Ostalo

Složna braća Polak napustila show: 'Izgubili smo od djevojaka i nije nam žao jer one strastveno kuhaju'

U četvrtak navečer na setu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' vodio se četvrti ovosezonski dvoboj u kojem su snage odmjerili Ana i Katarina protiv Brune i Roberta, a dečki su u duelu imali manje sreće

RTL TV
21.11.2019 23:44

Kao i u svakom kulinarskom dvoboju do sada, natjecatelji su morali pripremiti pet degustacijskih sljedova, a u tome su im pomagale ostale kolege iz ekipe. Uz to, Ani i Katarini u kuhanju su se pridružile Karmen i Marina jer su djevojke bile uspješnije u kvizu okusa pa su njihovu pomoć dobile kao nagradu.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Cure su psihički stabilnije i dobro podnose stres te se znaju dobro organizirati. Možda jesu mlade i neiskusne, ali psihološki su jedne od jačih parova u showu", istaknula je njihova mentorica Željka Klemenčić dok se Ivan Pažanin malo pribojavao za svoje dečke.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Vidim na dečkima da su malo nervozni, i to nije dobro. Na kraju će presuditi koncentracija i sreća", kazao je splitski chef.

Parovi su morali pripremiti riblji meni, s čim nisu na ti" ni Bruno i Robi , kao ni djevojke, no uz pomoć ostalih svi su tanjuri bili spremni na vrijeme i izgledali su besprijekorno i ukusno.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Prvi slijed koji su poslužili bio je riblji carpaccio, a dečki su dobili više pohvale zbog dobro začinjenog jela i tako zaradili bod prednosti. Kod riblje juhe ta se prednost zadržala, a cure su postigle izjednačenje na toplom predjelu - woku s povrćem. Desert je, kao i obično, bio odlučujući slijed pa su Bruni i Robertu presudile fritule.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Dečki, vaše su fritule izvana gorkaste jer ste imali previsoku temperaturu ulja pa su vam izvana izgorjele, a unutra su bile mekane", kazao je Tomislav Špiček koji je dečkima dao sedmicu za desert, a cure su za male i slatke fritule dobile devetku.

Karmen i Marina su naše spasiteljice! Opet su napravile desert i dobile 9 bodova", priznala je Ana te se zahvalila Međimurkama što su zakucale gol za pobjedu.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Braco i ja smo izgubili od djevojaka i nije mi žao jer su to dvije djevojčice koje kuhaju strastveno i većinu vremena znaju što rade", zaključio je Bruno za kraj.

U showu su tako ostala još dva para u muškom timu dok ženski tim broji četiri para. Natjecatelje u novom tjednu emisije 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' očekuju brojne zanimljivosti, a što im se kuha" - ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 sati na RTL-u!