Ostalo

Špiček trima riječima najbolje opisao svima znano jelo: 'Gulaš je gulaš!'

Iako ga je većina ljudi pripremala, kuhanje ovog mađarskog tradicionalnog jela skriva brojne zamke

RTL TV
25.11.2019 23:00

Gulaš je jelo koje se često priprema, no iako je poznato, za njegovu pripremu treba znati neke vrlo važne stvari.

Dino i Alen tako, primjerice, nisu znali da se meso koje se u njega stavlja ne mora čistiti od masnoća i tetiva.

"Gulaškad se kuha od nečega, ne treba tetive micati. Tetive daju poželjne stvari u jelu. Vi ste očistili meso. Gulaš je gulaš, to nije neki medaljon, file... U gulašu su čak i masnoće poželjne", objasnio je kratko Tomislav Špiček .

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.