Ostalo

Suze u showu: 'Danas sam izvan sebe, ne mogu se usredotočiti...'

U današnjoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' napetost i stres odigrat će svoje pa će emotivna Miroslava pustiti suzu zbog manjka namirnica.

RTL.hr
03.03.2021 11:00

Petnaesta je epizoda RTL-ova kulinarskog showa i već drugi tjedan kuhanja u timovima. Kandidati su već mnogo toga naučili, ali ih uvijek iznova iznenade pojedine namirnice i kulinarske tehnike koje moraju napraviti. I večeras će parovi imati 75 minuta za pripremu jela, a u zadatku 'prsa o prsa' svaka će paralelna jedinica dobiti istu tehniku. Tako su Fatima i Mahir dobili tehniku 'bez struje', a u nedostatku namirnica kuhat će i bez nekih sastojaka, no oni se ne brinu previše o ishodu.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Danas samo opušteno, nevezano, slobodno, zaigrano... Nećemo se sekirati", kazala je Fatima, dok s druge strane preostali kandidati ne dijele njezin zen".

Nisam uspjela uzeti krumpir za Nebojšu, danas sam izvan sebe i ne mogu se usredotočiti, 60 sekundi u Sparu mi nije bilo dovoljno..." kroz suze je rekla Miroslava kojoj se nimalo ne sviđa jednominutni shopping te je u strahu da im se nedostatak sastojaka ne odrazi na večerašnje ocjene.

Naime, trenutno su na začelju ljestvice Joško i Jazz, Šajeta i Edi te Fatima i Mahir , a dva para s najmanje ocjena sutra idu u kulinarski dvoboj. Stoga se večeras svi moraju potruditi kako bi izbjegli eliminacije. Kome će danas krenuti nizbrdo, a tko će se uzdići na bodovnoj ljestvici – pogledajte u 20.45 sati na RTL-u!