Ostalo

Na što vas podsjeća ovaj meni? Tončići opasno podbacili: 'Sram nas je...'

Špiček im je dao tri, Željka također tri, a Pažanin dva pa su skupili samo 8 bodova, no Tončići su bili sretni jer su očekivali - tri jedinice.

RTL.hr
11.02.2022 09:00

U prošloj epizodi showa ' Tri, dva, jedan - kuhaj! ' kandidati su se borili u izazovu Pećnica iznenađenja. Zadatak im je bio napraviti hladno i toplo predjelo te glavno jelo od namirnica koje su se nalazile u pećnici koju su odabrali, ne znajući što je sve u njima. Problem je bio spojiti sve dobivene namirnice, a u tome se nije baš snašao bračni parTončić.

Mario i Snježana prije kušanja rekli su da ih je sram. I to s razlogom. Kruška na maslacu i smeđem šećeru te sir, kuhano jaje, svježi krastavac išnita kruha, bilo je hladno predjelo koje je šokiralo i užasnulo žiri.

''Ne možete staviti ovo na tanjur, ovo je strašno'', odmah je rekao Pažanin. Toplo predjelo bio je kus-kus s tikvicom i trljom, a glavno jelo svinjski kare s kostiidinstano zelje s bučom. Tončići nisu dobro ispekli kare u pećnici pa su ga morali dovršavati na tavi, čime su ga isušili. Sve u svemu, žiri je bio razočaran svakim jelom.

Špiček im je dao tri, Željka također tri, a Pažanin dva pa su skupilisamo8 bodova, no Tončići su bili sretni jer su očekivali - tri jedinice.

Nove epizode showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!