Ostalo

'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i SPAR uljepšat će vam Božić: Evo što trebate učiniti!

RTL-ov popularni kulinarski show misli na svoje vjerne obožavatelje pa je u suradnji sa SPAR-om za vas pripremio veliko iznenađenje za predblagdansko razdoblje!

RTL TV
10.12.2019 14:00

Od danas, 10. prosinca 2019.pa sve do finalne epizode sedme sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' ,20. prosinca 2019. RTL i SPAR vam nakon svake epizode omiljene kulinarske emisije darujupoklon-karticu u iznosu od 200 kuna, koju možete iskoristiti u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama u Hrvatskoj.

Sve što trebate napraviti za sudjelovanje u nagradnom natječaju jest pomno pratiti svaku epizodu omiljenog kulinarskog showa, zatim prvi točno odgovoriti na pitanje vezano uz dnevnu epizodu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', koje će biti objavljeno u poslijepodnevnim satima prije večernjeg emitiranja epizode showa na službenoj Facebook stranici emisije.Prva osoba koja u komentarima na objavljenom postu na pitanje odgovori točno - osvaja dnevnu poklon-bon karticu.

Dnevni pobjednik bit će objavljen idući dan u 10 sati ujutrona portalu RTL TV, kao i na službenoj Facebook stranici showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Sva pravila nagradnog natječaja pročitajte u nastavku .

Tri, dva, jedan - kuhaj!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA: 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i SPAR vam daruju

Članak 1.

ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuju i organiziraju RTL Hrvatska d.o.o., Zagreb, Krapinska 45, OIB: 07330149920 (dalje u tekstu: Organizator) i SPAR d.o.o. za trgovinu, Zagreb, Slavonska avenija 50 (dalje u tekstu: Organizator), OIB: 46108893754 koji imaju sva prava i obveze koje proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2.

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj organizira se na Facebook stranici TriDvaJedan - kuhaj" u razdoblju od 10. 12. 2019. do 20. 12. 2019. godine.

Članak 3.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, koje su se od 10. 12. 2019 do 20. 12. 2019. godine prijavile na nagradni natječaj prema uputama iz članka 5. ovih pravila, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.

Objavom podataka sukladno članku 5. ovih Pravila natječaja osoba se uključuje u natječaj te se smatra da je pročitala pravila natječaja i prihvatila ih.

Sudionik nagradnog natječaja jamči pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su svi podaci ispravni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 4.

NAGRADA

Nagrade koje sudionici nagradnog natječaja mogu osvojiti su 1x9 SPAR poklon kartica u protuvrijednosti od 200 HRK po kartici, iskoristivih isključivo u SPAR i INTERSPAR poslovnicama na teritoriju Republike Hrvatske.

Sudionici ovog nagradnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima natječaja.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili druge usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 5.

NAČIN SUDJELOVANJA

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je odgovoriti na pitanje vezano uz dnevnu epizodu showa Tri, dva, jedan - kuhaj!" koje će biti objavljeno u poslijepodnevnim satima prije večernjeg prikazivanja epizode showa Tri, dva, jedan -kuhaj!"

U nagradni natječaj se sudionici mogu prijaviti od 10. 12. 2019. u 14sati do 20. 12. 2019. sati u 23:59 sati.

Potpuna prijava treba sadržavati ime i prezime te odgovor na postavljeno pitanje u komentaru vezane objave na Facebook stranici TriDvaJedan - kuhaj".

Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz ovih pravila bit će pisano obaviješteni o osvajanju nagrade putem osobne poruke i/ili objave na Facebook stranici te će biti obaviješteni o terminu uručenja nagrade. Pisana obavijest će se poslati na privatni Facebook profil s koje je poslana prijava za nagradni natječaj.

Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom, odnosno ukoliko je dobitnik bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisat će potvrdu o preuzimanju nagrade.

Članak 6.

ODABIR DOBITNIKA

Dobitnici nagrada se biraju prema kriteriju najbržeg točnog odgovora na nagradno pitanje postavljeno u objavi na Facebook profilu TriDvaJedan - kuhaj".

Dobitnici se odabiru svaki dan nakon emitiranja dnevne epizode "Tri, dva, jedan -kuhaj!" spočetkom oko 21:15 satiprema lokalnom računanju vremena u prethodno navedenom periodu trajanja natječaja.

Članak 7.

OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika nagrade bit će objavljena na Facebook stranici TriDvaJedan - kuhaj" u sklopu zasebne objave.

Članak 8.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik nagrade bit će obaviješten putem kontakta koji je ostavljen prilikom prijave.
U trenutku preuzimanja nagrade odnosno potpisa potvrde o preuzimanju nagrade ili pak istekom roka za preuzimanje nagrade prestaju sve obveze i odgovornosti Organizatora prema dobitniku.

Članak 9.

PRAVO ORGANIZATORA NA OBJAVLJIVANJE PODATAKA O DOBITNICIMA

Podatke iz članka 5. ovih pravila Organizator prikuplja u svrhu provođenja nagradnog natječaja.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Organizatora da koristi njihove osobne podatke, bez prava na bilo kakvu naknadu, tako i u eventualnoj objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradni natječaj.

Organizator se obvezuje da će s osobnim podacima koje sudionik učini dostupnima u svrhu ovog nagradnog natječaja postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

U skladu s time, Organizator koristi fizičku, elektroničku i administrativnu zaštitu koja osobne podatke sudionika štiti od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena i uništavanja. Pri obradi osobnih podataka, Organizator i s njime povezana društva djeluju u skladu s propisanim politikama i procedurama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Organizator obavještava sudionike u nagradnom natječaju da je voditelj obrade podataka društvo RTL Hrvatska d.o.o., sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Zagreb, Krapinska 45, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS): 080451968, osobni identifikacijski broj (OIB): 07330149920, te da za sva pitanja vezana uz osobne podatke glede ovog natječaja mogu kontaktirati Organizatora na: RTL Hrvatska d.o.o., Zaštita privatnosti, Krapinska 45, 10000 Zagreb ili na privacy@rtl.hr.

Članak 10.

RJEŠAVANJE SPOROVA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih pravila.

Za sporove koji ne budu riješeni mirnim putem nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

Članak 11.

STUPANJE NA SNAGU

Ova pravila stupaju na snagu s danom objave na portalu RTL TV 10.12.2019.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim pravilima.

RTL Hrvatska d.o.o.


Objava sretnih dobitnika:

- Utorak, 10.12.2019. - Dana Matković

- Srijeda, 11.12.2019. - Petra Hercigonja

- Četvrtak, 12.12.2019. - Gordana Birač

- Petak, 13.12.2019. - Svjetlana Blažević

- Utorak, 17.12.2019. - Valentina Per

- Srijeda, 18.12.2019. - Ivana Lukić Burazin

- Četvrtak, 19.12.2019. - Antonela Prusina

- Petak, 20.12.2019. - Štefica Ladan Komljen

- Petak, 20.12.2019. - Marina Rogić

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.